Brezplačna spletna delavnica - »Googlove aplikacije za podjetnike«

Brezplačna spletna delavnica - »Googlove aplikacije za podjetnike«

08. 11. 2022

2 0
Koristnost članka
2 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 24. november 2022, ob 10.00 uri

Kraj: na spletu preko aplikacije Yealink meeting

Vabljeni na brezplačno spletno delavnico z naslovom: »Googlove aplikacije za podjetnike«, ki bo potekala v četrtek, 24. novembra 2022, s pričetkom ob 10.00 uri.

Za koga je delavnica?

Za vse, ki želijo shranjevati in deliti ali prodajati svoje digitalne (video ipd.) izdelke s kakršnim koli namenom - oglaševanje, predstavitev sebe, izdelka ali blagovne znamke, prodaja itd.

Vsebina delavnice:

- Google Drive:

  • shramba v oblaku,
  • deljenje datotek,
  • zasebnost/varnost vsebin
  • povezava z drugimi Googlovimi aplikacijami – predvsem Google Docs;

- YouTube:

  • prenos videev,
  • skladnost s pravilniki in zakoni,
  • zasebnost videa;

DODATEK: dovoljen prenos videev s spleta (YouTube) z brskalnikom Firefox. Delavnica bo praktična, kar pomeni, da bo kombinacija praktičnih prikazov in samostojnega dela v obliki vaj. 

Z vami bo Iztok Grilc - njegove želje so bile najprej usmerjene v raziskovalne vode, zato se je vpisal na študij fizike, ki ga je tudi uspešno končal. A že med študijem je ugotovil, da je na Tininem prevajalskem študiju bolj zanimivo, zato je z veseljem obiskoval prevajalske in jezikoslovne predmete. Še bolj pa se je našel v zadnjih letih študija, ko se je odločil za pedagoško smer - za poučevanje. Tu je združil svojo strast do razlaganja in predavanja ter psihologijo. Delal je na velikem številu področij - od prevajanja do poučevanja v šolah in zaporu, vse do dela v knjižnici, industriji, inštitutih in Evropskem svetu za raziskave. A na koncu je ugotovil, da so digitalni izdelki edina stvar, ki mu poleg izpolnjevanja karierne rasti omogoča tudi čas za zasebno in družinsko življenje. Udeležil se je delavnic in spletnih tečajev o izdelavi, trženju in prodaji digitalnih izdelkov, je pa tudi soavtor zelo uspešnih digitalnih izdelkov za učenje angleščine in nemščine - stinovtujino.com.

Udeležba je brezplačna.

Na delavnico se lahko prijavite do srede, 23. 11. 2022.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj