Novembra bo v Ljubljani Slovensko-uzbeški poslovni forum

Novembra bo v Ljubljani Slovensko-uzbeški poslovni forum

25. 10. 2022

Vir in informacije: Javna agencija SPIRIT Slovenija, 20. 10. 2022, www.spiritslovenia.si

Javna agencija SPIRIT Slovenija sredi novembra pripravlja obisk poslovne delegacije iz Uzbekistana, v kateri bodo podjetja iz različnih sektorjev, ki jih zanima poslovno sodelovanje s slovenskimi podjetji. V času obiska bo v Ljubljani potekal tudi Slovensko-uzbeški poslovni forum z B2B srečanji, obiski nekaterih slovenskih institucij in podjetij, podpisana pa bosta tudi dva memoranduma o sodelovanju. Vsa podjetja, ki jih zanima trg Centralne Azije s poudarkom na Uzbekistanu, se lahko na dogodek prijavijo do 11. novembra 2022.

SPIRIT Slovenija že nekaj let razvija partnerstvo z državno Trgovinsko in industrijsko zbornico Republike Uzbekistan v tesnem sodelovanju s častnim konzulom Republike Slovenije v Republiki Uzbekistan Alisherjem Izkhakovim.

V uzbeški delegaciji bodo podjetja različnih sektorjev: gradbeništva, farmacevtskega trženja in programske opreme, farmacevtskih izdelkov, informacijske in komunikacijske tehnologije, nabave / prodaje gradbenih materialov, storitve v gostinstvu (standardi, avtomatizacija, izmenjava izkušenj) in s področja turizma.

Slovensko-uzbeški forum bo potekal v sredo, 16. novembra 2022, v Grand Hotelu Union, od 9.30 do 15. ure. Na dogodku bosta predstavljena slovensko in uzbeško poslovno in investicijsko okolje,  poslovne in investicijske priložnosti obeh držav, sledili bodo poslovni pogovori med udeleženci srečanja, podpisana pa bosta tudi memoranduma o sodelovanju med SPIRIT Slovenija in Trgovinsko in industrijsko zbornico Republike Uzbekistan ter Ministrstvom za investicije Republike Uzbekistan.

Program poslovnega foruma, prijavnica, seznam udeleženih uzbeških podjetij in ostale podrobnosti so na naslednji povezavi.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj