Festival UNI.MINDS 2022 - za radovedne, inovativne in v prihodnost usmerjene!

Festival UNI.MINDS 2022 - za radovedne, inovativne in v prihodnost usmerjene!

18. 10. 2022

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Vir in informacije: Podjetniški portal, 14. 10. 2022, www.podjetniski-portal.si

Vabljeni na največji slovenski spletni festival za grajenje inovacijske skupnosti in dolgoročnih partnerstev med akademsko sfero in gospodarstvom, ki bo potekal med 8. in 10. novembrom 2022. Prijave so že odprte!

Dogodek letos poteka pod okriljem »Meseca znanosti«, ki ga podpira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in je namenjen najbolj radovednim, inovativnim in v prihodnost usmerjenim podjetjem, raziskovalcem, študentom in odločevalcem.

Festival UNI.MINDS 2022 bo industriji ponudil vpogled v tehnologije in strokovno znanje raziskovalcev Univerze v Ljubljani, Univerze v Mariboru in Univerze na Primorskem. Da bi bolje razumeli skupne potrebe, pa bodo tudi raziskovalci dobili vpogled v izzive, s katerimi se sooča industrija. Vse to z namenom vzpostavitve močnih in učinkovitih partnerstev in da #inoviramoskupaj.

Glavni organizatorji festivala so Pisarna za prenos znanja Univerze v LjubljaniSlužba za prenos znanja in tehnologij Univerze v Mariboru in Center za razvoj in prenos znanja Univerze na Primorskem. Soorganizatorja dogodka sta SPIRIT Slovenija, javna agencija in Ljubljanski univerzitetni inkubator. Letos pa z nami sodelujejo tudi EIT Hubi Slovenija - EIT HealthEIT FoodEIT ManufacturingEIT Raw Materials in EIT Urban Mobility. Glavni partner dogodka je farmacevtska družba Lek.

Festival bo potekal v kombinaciji slovenskega in angleškega jezika, potekal pa bo na spletni platformi Hubilo.

Celoten program in brezplačna vstopnica sta že na voljo na naslednji povezavi: https://events.hubilo.com/uniminds-2022/register.

Za več informacij obiščite https://ppz.uni-lj.si/uni-minds/ ali pišite na e-naslov: gospodarstvo@uni-lj.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj