Brezplačni dogodek - »Vodenje in strateško kadrovanje«, Maribor

Brezplačni dogodek - »Vodenje in strateško kadrovanje«, Maribor

18. 10. 2022

Datum: 18. oktober 2022, od 19.00 do 20.30 ure

Kraj: KID Kibla, Ulica kneza Koclja 9, Maribor

Pridi na Start:up Musli, kjer boste s strokovnjaki govorili o vodenju in sodobnem strateškem kadrovanju. Se sprašuješ zakaj nekateri timi delujejo složno, kljub različnim pogledom na določeno stvar, v drugih pa neprestano prihaja do glasnega nestrinjanja, katerega posledica je neusklajeno poslovanje, stres ob prihodu v službo in pogostejše pojavljanje napak?

Na trg dela vstopajo generacije, ki dnevno iščejo izzive in boljše ponudbe, kar je težava številnih podjetij v Sloveniji in tujini. Zadnji trendi kažejo, da kadri zelo hitro zapuščajo podjetja (celo prej kot v dveh letih), kar za podjetja predstavlja strošek, prav tako pa spreminja dinamiko v timu.

Kako voditi zaposlene in kako strateško kadrovati, da bodo timi uigrani, da ne bo fluktuacije kadrov, in kako skrbeti za razvoj zaposlenih s ciljem dolgoročne uspešnosti podjetja izveš, če se pridružiš na dogodku.

O čem se boste pogovarjali?   

 • Kaj je strateško kadrovanje in kako se ga lotiti?
 • Kako izbrati pravega sodelavca?
 • Kako privlačiti in zadržati talentirane kadre?
 • Kako spremljati stanje motivacije, zadovoljstva in predanosti podjetju?
 • Kako zaznati, kdaj je oseba na točki, ko bo odšla?
 • Zakaj nekatere ekipe sodelujejo in druge ne?
 • Kako voditi milenijce in praktični nasveti za vodenje te generacije?
 • Kakšno delovno okolje pritegne in zadrži vrhunski talent ter ohranja izjemno stopnjo motivacije zaposlenih?
 • Tipi zaposlenih, ki jih je bolje odpustiti!
 • Kdo je dober vodja?
 • Kako komunicirati in kako voditi različne tipe sodelavcev?
 • Kako lahko s poznavanjem 4 tipov osebnosti izboljšamo vodenje?

Komu je dogodek namenjen?

Vsem, ki ste na lovu za novimi talenti, kot tudi tistim, ki iščete nove karierne priložnosti, tistim ki verjamete, da je stari HRM »pase«, in tistim, ki se želite razlikovati od drugih delodajalcev.

Kdo je Luka Pregelj?

Luka Pregelj je direktor in ustanovitelj podjetja Cirriosoft, ki se ukvarja z razvojem spletne platforme za reševanje HRM izzivov Quantifly. Preko njihovega "cloud-based" orodja - Quantifly so odločitve in spremembe podjetij, vezane na HRM, uvedene na podlagi statistično oprijemljivih podatkov namesto občutkov, čustev in mnenj. Luka, ki je po izobrazbi pravnik je svoje izkušnje nabiral v različnih podjetjih kot so CAMAC Space, Briefd.io, TAIA Translations, CMS Reich-Rohrwig Hainz Slovenia in Imusify.

Kdo je Anja Žibert?

Anja Žibert je ustanoviteljica podjetja Free Spirit Human Capital in svetovalka za razvoj kadrov ter rekrutiranje, ki ima POPOLNOMA drugačno vizijo, kako bi management kadrov moral izgledati. Namesto v management človeških virov verjame v človeške odnose, pravi, da so CV-ji preteklost, in zaposluje na podlagi »energijskega ujemanja«.

Kdo je Eva Esih?

Eva  je soustanoviteljica programske rešitve za strateško kadrovanje PsyBit, ki je v lanskem letu zmagala na tekmovanju Social Impact Award (SIA). Po izobrazbi psihologinja, s PsyBitom je pomagala izboljšati procese kadrovanja in managementa talentov že številnim podjetjem. Je prejemnica mednarodne štipendije DWARFS and Giants.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj