Brezplačna letna konferenca - Dan inovacij ADRIA 2022: Podpora inovacijam v sektorju primarnih in sekundarnih surovin (Dubrovnik, Hrvaška)

Brezplačna letna konferenca - Dan inovacij ADRIA 2022: Podpora inovacijam v sektorju primarnih in sekundarnih surovin (Dubrovnik, Hrvaška)

11. 10. 2022

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 18. oktober 2022, od 13.00 do 15.30 ure CET

Kraj: Univerza v Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika 29, Dubrovnik, Hrvaška in preko spleta

Vljudno vabljeni, da se pridružite na brezplačni letni konferenci - Dan inovacij ADRIA 2022: Podpora inovacijam v sektorju primarnih in sekundarnih surovin, ki bo potekala v torek, 18. oktobra 2022, od 13.00 do 15.30 ure CET v Dubrovniku (Univerza v Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika 29, Dubrovnik) in preko spleta - hibridni dogodek.

Konferenca predstavlja odlično priložnost za pregled preteklih aktivnosti EIT RawMaterials RIS HUB Adria ter več uspešnih projektov v okviru sheme EIT RawMaterials izvedenih v regiji za dvig inovacijskega potenciala na področju surovin.

Dan inovacij Adria 2022 bo izpostavil testirane inovacije, ustvarjena omrežja, najboljše prakse in pridobljene izkušnje iz projektov izvedenih v regiji. Z razpravo, ki bo obravnavala tudi financiranje in politične/zakonodajne ovire, je cilj začrtati pot za izvajanje in komercializacijo inovacij razvitih prek shem EIT RawMaterials.

Program

Dogodek je namenjen strokovnjakom povezanim s sektorjem surovin, ki ustvarjajo in/ali komercializirajo inovacije; raziskovalci, akademiki, podjetja v sektorjih primarnih in sekundarnih surovin iz Slovenije, Hrvaške in regije ADRIA (velika podjetja, MSP, start-upi in nosilci idej), oblikovalci odločitev in politik iz regije ADRIA in širše.

Prijavite se lahko tukaj.

Za udeležence iz regije ADRIA je odprt razpis za povračilo stroškov, podrobnosti si oglejte tukaj in se prijavite do 14. oktobra 2022.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj