Forum Agenti v Milano - prijave za udeležbo na srečanjih z italijanskimi agenti so že odprte!

Forum Agenti v Milano - prijave za udeležbo na srečanjih z italijanskimi agenti so že odprte!

11. 10. 2022

Vir in informacije: Izvozno okno, 5. 10. 2022, www.izvoznookno.si

V okviru letošnjega že desetega po vrsti srečanja Forum Agenti v Milanu, bo organiziran skupinski nastop slovenskih podjetij. Poslovna srečanja z italijanskimi agenti bodo potekala 17. in 18. novembra letos v kongresnem centru NH Milano.

Gospodarska zbornica Slovenije, Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT) ter Ministrstvo za zunanje zadeve oziroma njihovi diplomatsko konzularni predstavništvi v Rimu in Milanu vabijo slovenska podjetja, da se pridružijo delegaciji in izpolnijo elektronsko prijavnico italijanskih organizatorjev v italijanskem ali angleškem jeziku in si tako pravočasno zagotovijo udeležbo, hkrati pa tudi pravočasno pridobijo primerne sogovornike - agente, ki delujejo na italijanskem trgu.

Pri ceni najema prostora za sestanke in operativni stroškov organizatorjev bodo vsi udeleženci deležni finančne podpore Javne agencije SPIRIT Slovenija ter Ministrstva za zunanje zadeve, mala in srednje velika podjetja pa bodo lahko preko sistema vavčerjev Slovenskega podjetniškega sklada zaprosila za dodatno delno povrnitev stroškov, povezanih z nočitvami in morebitno potovanje in uporabo javnih prevoznih sredstev.

Dodatne informacije: g. Marko Jare, Tel: (01) 5898 158, e-pošta: marko.jare@gzs.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj