Brezplačni posredniški dogodek - »Biarritz Good Fashion 2022« (Biarritz, Francija)

Brezplačni posredniški dogodek - »Biarritz Good Fashion 2022« (Biarritz, Francija)

11. 10. 2022

Datum: 20. in 21. oktober 2022

Kraj: Biarritz, Francija

Iščete nove poslovne, tehnološke in raziskovalne partnerje za nove projekte na področju inovativnega in trajnostnega tekstila in mode?

Udeležite se dneva dobre mode v Biarritzu 20. oktobra 2022 (za fizične udeležence) in hibridnega dogodka za iskanje partnerjev 21. oktobra 2022.

Vabljeni na edinstveno priložnost za navezovanje novih poslovnih, tehnoloških, raziskovalnih in inovacijskih stikov na področju tekstila in mode na mednarodnem posredniškem dogodku Biarritz GOOD FASHION.

Dogodek združuje podjetja, centre za raziskave in razvoj ter akademije s področja tekstila in mode, akcijskih športov in industrije kopalk, tudi zaradi sodelovanja grozda EUROSIMA, ki se osredotoča na industrijo surfanja.

Zakaj sodelovati?

  • Kot kupec: poiščite kvalificirane evropske dobavitelje na učinkovitih sestankih ena na ena.
  • kot dobavitelj: poiščite nove evropske stranke in se primerjajte z drugimi mednarodnimi dobavitelji
  • kot raziskovalno in inovacijsko podjetje/organizacija - poiščite nove partnerje za naslednjo generacijo evropskih projektov sodelovanja

Ta dogodek je organiziran v okviru vsakoletnega dneva dobre mode v Biarritzu 20. oktobra 2022, ki bo obravnaval vprašanja krožne, agilne in pregledne mode; pa tudi tehnične in ekonomske omejitve recikliranja tekstila .

Ker gre za hibridni dogodek, bodo sestanki potekali na kraju samem v posebnem prostoru ali virtualno. Na tej platformi lahko izbirate med obema možnostma.

Dogodek je za vse udeležence brezplačen.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj