Brezplačni dogodek - »Podjetni imajo prednost«, Maribor

Brezplačni dogodek - »Podjetni imajo prednost«, Maribor

11. 10. 2022

Datum: 13. oktober 2022, od 11.00 do 12.30 ure

Kraj: Tovarna podjemov (1. nadstropje), Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor

Maribor je zagotovo mesto, ki je zelo naklonjeno podjetništvu. K temu pomembno prispeva podjetniški inkubator Univerze v Mariboru - Tovarna podjemov, ki spodbuja inovativne posameznike k razvoju in realizaciji poslovnih idej, povezovanju z drugimi podjetniškimi entuziasti in podjetji ter pomaga startupom pri reševanju raznolikih izzivov na svoji podjetniški poti.

Podjetništvo ni mala malica…

Začetna navdušenost in zagon podjetnika sta na začetku zelo pomembna, dolgoročno pa vsekakor ne zadostna elementa za uspeh v poslu. Povezovanje, pridobivanje novih znanj, nenehno učenje iz lastnih napak in napak drugih ter udeležba na različnih dogodkih je še nekaj drugih elementov, ki pomembno vplivajo na rast podjetja.

Kako ti pomaga Tovarna podjemov...

Na tvoji podjetniški poti ti lahko pomagajo na različne načine. Skozi 20-letno prakso in sodelovanjem z domačim in mednarodnim podjetniškim okoljem so razvili številne programe, ki to podprejo na tvoji podjetniški poti, ne glede na to ali si podjetnik začetnik ali že uveljavljen startup, ki vstopa na mednarodne trge. Prijavi se na dogodek, kjer ti bodo predstavili posamezne programe, ki jih izvajajo in se jim lahko priključiš. Po dogodku ti bodo svetovalci na voljo za 1:1 konzultacije in feedback na tvojo idejo.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj