Brezplačni mednarodni forum Wood Tech Talk - »Les in design kot gibalo nove dodane vrednosti«, Kočevje

Brezplačni mednarodni forum Wood Tech Talk - »Les in design kot gibalo nove dodane vrednosti«, Kočevje

04. 10. 2022

Datum: 7. oktober 2022, od 9.30 do 12.30 ure

Kraj: Kulturni center Kočevje, TZO 62

Festival lesa v sodelovanju z MGRT- Direktoratom za lesarstvo in SPIRIT Slovenija, javno agencijo vas vabijo na brezplačni mednarodni forum Wood Tech Talk z naslovom: »Les in design kot gibalo nove dodane vrednosti«, ki bo v petek, 7. oktobra 2022, od 9.30 do 12.30 ure v Kulturnem centru Kočevje, TZO 62.

Program:

Pozdravni nagovor: državni sekretar MGRT, mag. Dejan Židan

Panel 1

► DESIGN KOT GIBALO NOVE DODANE VREDNOSTI - KAKO JIM JE USPELO?

Gostje:

  • prof. Salih Teskeredžič, profesor na Akademiji likovnih umetnosti v Sarajevu in najprepoznavnejši oblikovalec pohištva, soustanovitelj ter kreativni strateg sarajevske blagovne znamke Gazzda, Artisan in dobitnik mnogih mednarodnih priznanj za oblikovanje, kot so Red Dot, lnterior lnnovation Award ter German Design Award.
  • Nikola Radeljkovič, ustanovitelj in član skupine Numen/ForUse, ki dela na področju konceptualne umetnosti, scenografije in industrijskega oblikovanja za vodilne izdelovalce pohištva v Evropi, vključno za Prostorio; umetniški direktor blagovne znamke Nunc ter gostujoči profesor na številnih izobraževalnih ustanovah na področju oblikovanja.

V odmoru pogostitev in neformalna izmenjava mnenj udeležencev

Panel 2

► VLOGA DRŽAVE IN DRUGIH DELEŽNIKOV, DA POSTANE DESIGN V LESU GIBALO NOVE DODANE VREDNOSTI IN KLJUČNA PODPORA GOSPODARSTVU

Moderator: Matej Golob

Zagotovljen bo video live stream prenos. Obvezen prevzem brezplačnih vstopnic na tej povezavi do 5. 10. 2022.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj