Brezplačno predavanje - »Tko se to dela!«, Kranj

Brezplačno predavanje - »Tko se to dela!«, Kranj

04. 10. 2022

2 0
Koristnost članka
2 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 11. oktober 2022, od 17.00 do 19.00 ure

Kraj: SPOT Svetovanja Gorenjska, Kovačnica, Župančičeva 22, Kranj

Kako pridobiti kvaliteten kader, in predvsem, kako ga obdržati?

SPOT Svetovanje Gorenjska vabi MSP-je na brezplačno predavanje, na katerem vam bo primer odlične prakse kadrovske politike predstavil Boštjan Kovač, mentor, direktor razvoja in solastnik podjetja Agiledrop.

Vodilni strokovnjaki za razvoj naprednih spletnih rešitev se nenehno učijo in prilagajajo aktualnim razmeram na trgu, kjer je šlo vse v smeri digitalizacije, kar pa zanje ni novost. Ker so storitveno podjetje, veliko vlagajo v znanje zaposlenih in izobraževanje. »Dobro počutje zaposlenih je na prvem mestu,« pravijo in dnevno dokazujejo. V trenutni kadrovski krizi še vedno pridobivajo na številu zaposlenih, ti pa tudi z veseljem ostanejo. Ampak, kako!?

Na predavanju boste najprej slišali o tem, s čim se podjetje Agiledrop sploh zares ukvarja (kdo od ne-IT-jevcev ve, kaj je »odprtokodni sistem«? Roke gor!), potem pa se podali na pot zaposlovanja in se seznanili s transparentnim plačnim sistemom in sistemom nagrajevanja ter napredovanja. Ena izmed posebnosti, ki jih še posebej odlikuje, je predanost izobraževanju, mentoriranju in deljenju znanja na sploh.

Boštjan vam bo predstavil program mentoriranja za novo zaposlene, kjer ne ostane pri stroki - učijo jih tudi mehkih veščin - in z njihov unikaten pristop k zaposlovanju. Z njihovih razgovorov baje še zavrnjeni ne odidejo poklapani in praznih rok!

Udeležba je brezplačna.

Dogodek bo potekal v živo, na sedežu SPOT Svetovanja Gorenjska (Kovačnica v Kranju).

Dodatne informacije in prijave

Delavnica je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj