Brezplačna delavnica 3D printanja, Šoštanj

Brezplačna delavnica 3D printanja, Šoštanj

27. 09. 2022

Datum: 27. september 2022, od 16.00 do 19.00 ure

Kraj: v prostorih SAŠA inkubatorja, Kajuhova 1, Šoštanj

Vas zanima priprava 3D modelov za 3D tisk? Bi si radi razširili znanje na tem področju in se začeli ukvarjati s tem?

Vabljeni na delavnico 3D printanja, ki je namenjena posameznikom, ki jih zanima priprava 3D modelov za 3D tisk in tistim, ki bi radi razširili svoje poznavanje različnih tehnologij tiska in vsem, ki ste se začeli ukvarjati s FDM printom.

Delavnica zajema osnove programa Cura in izvoz modelov iz programa Blender, pregledali boste tudi spletne knjižnice, kjer so na voljo 3D modeli.

Cilj delavnice je priprava datoteke za 3D print ter predstavitev različnih tehnologij, prav tako pa spoznavanje z različnimi materiali in njihovimi lastnostmi pri 3D tisku.

O predavatelju: Bor Jarh je po izobrazbi industrijski oblikovalec. Zadnjih 10 let se ukvarja z računalniškim generiranjem grafik, 3d modelov ter prototipov. Sodeluje z umetniki in jim pomaga pri tehnični izvedbi projektov ali pretvorbi fizičnega dela v digitalno. Trenutno sodeluje z italjanskim arhitektom Federicom Fauli. Kot 3D artist dela za Niftify, kjer skrbi za 3D vizualne komunikacije. Oblikovalcem nudi tehnično podporo pri prototipiranju ter izvedbi maket. Svetuje tudi startupom pri gradnji Brand DNA-a in postavljanju kreativnih produkcijskih ekip. 

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj