Brezplačna delavnica - »Naredi načrt za tvojo spletno stran«, Maribor

Brezplačna delavnica - »Naredi načrt za tvojo spletno stran«, Maribor

06. 09. 2022

Datum: 13. september 2022, od 15.00 do 18.00 ure

Kraj: Tovarna podjemov (1. nadstropje), Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor

Želiš, da bo tvoja spletna stran uspešna in bo prinašala želene rezultate? Ali imaš občutek, da je vse skupaj zelo kompleksno in sploh ne veš, kje in kako začeti?

Izdelava spletne strani je lahko tudi enostavna in zabavna, če jo le pravilno načrtuješ. Za načrtovanje ne potrebuješ tehničnega znanja, še manj pa veliko denarja, če ti na enostaven in razumljiv način predstavimo, kaj vse je v načrtovanje potrebno zajeti in kako.

Kaj te bodo na delavnici naučili?

  • Kako s pomočjo enostavnih korakov zasnovati modernoin prodajno uspešno spletno stran za trženje izdelkov ali storitev v nekaj urah. 
  • Na tvojem primeru boste pripravili potrebna izhodišča, naredili strukturo strani, definirali vsebine in celo izrisali postavitev elementov na strani
  • Ko bosta »pod streho« prvi dve alineji, sledi odločitev ali spletno stran grafično oblikovati in tehnično izdelati v lastni režiji, ali najeti zunanjega izvajalca. Prav tako boste vedeli do katere mere lahko tekste spišete sami in kdaj potrebujete pomoč tekstopisca.

Ali je delavnica primerna zate?

  • Da, če začenjaš s poslom ali že posluješ in še nimaš spletne strani.
  • Da, če že imaš spletno stran, a je zastarela, in jo zato želiš izdelati na novo.

Delavnica ni računalniška, zato tudi ne boste tehnično izdelali spletne strani. V nadaljevanju jesenskega programa bodo organizirali tudi delavnico, kjer boste izdelali spletno stran v WordPress-u in delavnico, kjer boste skupaj spisali tekste za spletno stran. Udeleženci te delavnice, bodo imeli prednost pri prijavi.

Kdo je Marko Petrej?

Je strokovnjak za spletne strani, grafični oblikovalec, predavatelj, podjetnik. S področjem spletnega komuniciranja, grafičnim oblikovanjem in izdelavo spletnih strani se ukvarja že 18 let, zadnjih 12 let v svojem podjetju NAVDIH.NET. Z delom na številnih projektih si je pridobil široko paleto znanja in dragocene izkušnje. Kot strokovnjak na področju spletnega komuniciranja in izdelave spletnih strani je uspešno predaval in svetoval številnim podjetjem iz različnih branž med njimi tudi podjetnikom začetnikom. Izvedel je številna predavanja za podjetnike na gospodarskih in obrtnih zbornicah, podjetniških inkubatorjih ter bankah.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj