Brezplačni prvi domžalski hekatlon - »Od izzivov do rešitev«, Vir pri Domžalah

Brezplačni prvi domžalski hekatlon - »Od izzivov do rešitev«, Vir pri Domžalah

06. 09. 2022

Datum: 12. in 13. september 2022, med 17.00 in 20.00 uro

Kraj: Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale (1. nadstropje), Šaranovičeva cesta 21c, Vir pri Domžalah

Organizator: Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale v sodelovanju z ekipo Corphub in Občino Domžale

PRVI DOMŽALSKI HEKATON - Od izzivov do rešitev 

Hekaton bo potekal dva dneva v ponedeljek, 12. septembra in torek, 13. septembra 2022, med 17.00 in 20.00 uro na Obrtni zbornici Domžale (Šaranovičeva 21c, Vir pri Domžalah, 1. nadstropje).

Ste že slišali za besedo HEKATON (angl. HACKATHON)? Ne to ni skupina srednješolcev, ki vdira v računalniške sisteme. Hekatoni danes omogočajo izražanje vizije in kreativnosti posameznikov, bodisi s pomočjo tehnologije ali preprosto s pomočjo svinčnika, lista papirja in prave ideje. Omogočajo rešitev nerešljivih izzivov na enostaven in učinkovit način.

Uspešni posamezniki, podjetja, uspešne ideje imajo vsi eno skupno značilnost. Vedo, kaj je njihova edinstvena vrednost, komu jo ponujajo in znajo jo prodati.

Sliši se enostavno, mar ne?

Uspeh posameznikov, podjetij in poslovnih idej  je odvisen od tega, kako dobro poznamo svoje kupce, kako dobro poznamo, kaj je naša prednost in kako dobro znamo dostopati do naših potencialnih partnerjev in strank ter natančno vemo, katere so tiste aktivnosti, ki jih moramo izvajati.

Si kdaj pomislil, da lahko hekaš poslovne rešitve? Da se lahko naučiš, kako odgovoriti na vprašanja, od katerih je odvisen uspeh tvojega podjetja, tvoje kariere ali podjetniške ideje?

Vprašanja, ki se jih zastavlja vsak, ki se sreča s podjetniškim svetom:

  • ​Kdo so naši potencialni partnerji - customer segment?
    Kaj je glavna ponudbena vrednost podjetja za potencialne partnerje?
  • Kateri so ključni kanali preko katerih bi dostopali do B2B strank/partnerjev?
  • Katere so ključne aktivnosti, ki jih mora podjetje izvajati?

Na prvem domžalskem hekatonu boste reševali 3 konkretne izzive 3 podjetij in se v praksi naučili, kako priti do rešitev.

Kaj lahko pričakujete?

Zabaven, inovativen dan poln energije, svežih idej, drugačnih pogledov, timskega dela, novih poznanstev, smeha in konkretnih rešitev za vsakdanje izzive ter pridobitev novih kompetenc za reševanje vaših  izzivov. To je Hackathon!

Kdo se lahko prijavi?

Prvi domžalski hekaton bo dvodnevni izziv, na katerega se lahko prijavijo vsi, ki  znajo razmišljati širše, izven okvirjev in so pripravljeni s skupnimi močmi iskati inovativne rešitve in kreativne odgovore na postavljene izzive ter se želijo naučiti hekanja rešitev po Corpohub hackathon metodologiji. 

Kaj pa nagrade?

Zmagovalne  ekipe bodo prejele nagrade podjetij, katerih izzivov bodo reševale. Prav vse ekipe bodo prejele nagrado tudi organizatorja Obrtne zbornice Domžale, zmagovalne ekipa pa še posebno nagrado - NAJ HEKER PODJETNIŠKIH IDEJ.

Si upaš preizkusiti v hekanju podjetniških idej in pridobiti neprecenljive izkušnje, ki ti bodo koristile v zasebnem in poslovnem življenju?

Si želiš pridobiti dragocene veščine in kompetence, ki bodo izstrelile tvoj posel in tvojo kariero v nebo, potem ne odlašaj in se prijavi!

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj