Brezplačno celodnevno usposabljanje - »Nestresno nad stres«, Postojna

Brezplačno celodnevno usposabljanje - »Nestresno nad stres«, Postojna

30. 08. 2022

Datum: 13. september 2022, ob 8.30 uri

Kraj: Gostilna ob Kaminu, Tržaška cesta 88, Postojna

SPOT Svetovanje Primorsko-notranjska vabi podjetnike in potencialne podjetnike na brezplačno usposabljanje, ker se boste seznanaili z različnimi vrstami orodij za uravnoteženje vseh naših življenjskih področij.

Delavnico vodi mentorica za osebni razvoj Saša Einsiedler, ki je tudi sama že več kot 20 let podjetnica, ki takole pravi:

Biti podjetnica, podjetnik je zahtevno. Pridejo obdobja, ko je dela veliko, včasih celo preveč, potem pa pride čas, ko se vse ustavi, doživimo nepredvidljive situacije, krize v svetu, bolezen...

Ko nam nekdo omeni STRES, se stresemo. Vemo, da ga je v naših podjetniških življenjih ogromno in vemo, kako zelo škodljiv je lahko za nas. A kaj naj z njim, kako naj uredimo svoje življenje, da bomo delali v miru, z zadovoljstvom, da bomo odrejali svoj čas tako, da ga bo dovolj za vse, kar si želimo?

Rdeča nit celodnevnega druženja Nestresno nad stres bo ravno to - uravnoteženje vseh naših življenjskih področij, iskanje notranjega ravnovesja, notranje moči,  za vse izzive s katerimi se srečujemo. Predvsem pa spoznavanje vrste različnih orodij, s katerimi bo naše življenje postalo lahkotnejše!

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj