Brezplačna spletna delavnica - »Kako izdelati enostavno spletno stran v Wixu« - 2. del

Brezplačna spletna delavnica - »Kako izdelati enostavno spletno stran v Wixu« - 2. del

23. 08. 2022

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 8. september 2022, ob 10.00 uri

Kraj: na spletu preko aplikacije Yealink meeting

Vabljeni na brezplačno spletno delavnico na temo: »Kako izdelati enostavno spletno stran v Wixu« - 2. del, ki bo potekala v četrtek, 8. septembra 2022, s pričetkom ob 10.00 uri.

Delavnica bo potekala preko aplikacije Yealink meeting in bo trajala najmanj 4 šolske ure. Pri tem potrebujete le računalnik in klik na povezavo. Povezava bo aktivna pol ure pred dogodkom.

Povezava na delavnico ali Meeting ID:839 1846 62637 Password:107396

Vsebina delavnice:

  • Ponovitev prve delavnice + praktično delo;
  • Optimizacija za mobilne telefone;
  • Napredni elementi;
  • Blog;
  • Praktične vaje;
  • Postavljena in zagnana spletna stran.

Delavnica bo praktična, kar pomeni, da bo kombinacija predavanja in praktičnega dela v okolju Wix. Račun za Wix je zelo zaželen - udeleženci, ki že imajo odprt račun lahko ob prikazu neposredno delajo zase v svojem računu. Udeleženci naj imajo pripravljen svoj opis, opis ter podrobnosti izdelka in/ali blagovne znamke, za katero izdelujejo spletno stran ter kakšno sliko in video. Na voljo vam bodo sicer tudi datoteke, ki jih je ustvaril predavatelj.

Z vami bo Iztok Grilc Njegove želje so bile najprej usmerjene v raziskovalne vode, zato se je vpisal na študij fizike, ki ga je tudi uspešno končal. A že med študijem je ugotovil, da je na Tininem prevajalskem študiju bolj zanimivo, zato je z veseljem obiskoval prevajalske in jezikoslovne predmete. Še bolj pa se je našel v zadnjih letih študija, ko se je odločil za pedagoško smer - za poučevanje. Tu je združil svojo strast do razlaganja in predavanja ter psihologijo. Delal je na velikem številu področij - od prevajanja do poučevanja v šolah in zaporu, vse do dela v knjižnici, industriji, inštitutih in Evropskem svetu za raziskave. A na koncu je ugotovil, da so digitalni izdelki edina stvar, ki mu poleg izpolnjevanja karierne rasti omogoča tudi čas za zasebno in družinsko življenje. Udeležil se je delavnic in spletnih tečajev o izdelavi, trženju in prodaji digitalnih izdelkov, je pa tudi soavtor zelo uspešnih digitalnih izdelkov za učenje angleščine in nemščine - stinovtujino.com.

Udeležba je brezplačna.

Na delavnico se lahko prijavite do srede, 7. 9. 2022.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj