Brezplačni spletni seminar - »Marketinška avtomatizacija, CRM in ustvarjanje vsebin«

Brezplačni spletni seminar - »Marketinška avtomatizacija, CRM in ustvarjanje vsebin«

16. 08. 2022

Datum: 31. avgust 2022, od 13.00 do 16.15 ure

Kraj: na spletu

Brezplačni spletni seminar bo v okviru izvajanja projekta SIO-ERUDIO HUB-2020-22, namenjen predvsem startup podjetnikom in inovativnim potencialnim podjetnikom, ki si želijo pridobiti znanja digitalnega marketinga in kako lahko procese optimiziramo in avtomatiziramo.

Na seminarju boste spoznali tudi implementacijo CRM-ja in kako ustvariti kvalitetne vsebine za svojo spletno stran.

Seminar je primarno namenjen že obstoječim podjetnikom in podjetnikom, ki so na začetku svoje poslovne poti in si želijo pridobiti znanja na področju digitalnega marketinga in ustvarjanju kvalitetnih vsebin.

Predavateljica: Jasna Suhadolc je ustanoviteljica podjetja Actuado, ki je HubSpot Platinum Solutions Partner. Podjetnica je že od 25. leta, članica CEED-u pa od leta 2008. Slovenskim in tujim naročnikom svetuje pri vzpostavitvi procesov in implementaciji HubSpot CRM-ja ter digitalizacije marketinga, prodaje in podpore. Jasna je avtorica knjige Nove priložnosti e-komuniciranja, pogosto vabljena predavateljica na konferencah, članica strokovnih žirij ter mentorica v različnih združenjih. Ves čas je vpeta v mednarodno okolje, v zadnjih letih predvsem kot članica programskega sveta v združenju IABC ter v HubSpotovem partnerskem ekosistemu. Na temo digitalizacije marketinga in prodaje je predavala že v več kot 10 državah po svetu.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj