Brezplačna delavnica - »Nauči se Google oglaševanja - napiši in nastavi oglas«, Maribor

Brezplačna delavnica - »Nauči se Google oglaševanja - napiši in nastavi oglas«, Maribor

09. 08. 2022

Datum: 24. avgust 2022, od 15.00 do 18.00 ure

Kraj: Tovarna podjemov (1. nadstropje), Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor

Ne znaš oglaševati na Googlu in se želiš naučiti?

Pridi na praktično delavnico in se nauči pripraviti oglase za Google, spoznaj skrivnosti oglaševanja in jih začni uporabljati takoj!

Google AdWords je Googlovo oglaševalsko orodje, v katerem oglaševalci določite ključne besede, ki sprožijo vaše oglase v spletnem iskalniku, ter na način dražbe določate najvišjo vsoto, ki ste jo pripravljeni za to odšteti. Glavni namen je, da se vaši oglasi na Googlu prikazujejo na čim višji poziciji. Še vedno obstajajo skeptiki, ki se sprašujejo, ali Ads-i res tako dobro funkcionirajo, a dejstvo, da nekateri od največjih oglaševalcev v svetovnem merilu za to orodje plačujejo tudi po več deset milijonov dolarjev letno.

Google Ads je sistem spletnega oglaševanja. Rečemo lahko, da deluje za vsak tip posla. Ne glede na to, koliko sredstev lahko namenite za oglaševanje lahko prikazujete vaše oglase na Google-u in na njihovem oglaševalskem omrežju. Pomembno je vedeti tudi, da za oglas plačate le, če ljudje nanj kliknejo.

Kaj te bodo na delavnici naučili?

  • Kaj je Google Ads in zakaj je skrajni čas, da se ga naučiš uporabljati.
  • Kako napisati oglas, saj si omejen s številom znakov.
  • Kako ustvariti oglaševalsko akcijo, ki bo pospešila prodajo in vas trdno zasidrala na trg.
  • Kako narediš raziskavo ključnih in negativnih ključnih besed.

Kaj potrebuješ?

Računalnik ali papir in pisalo za pisanje zapiskov.

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena vsem podjetnikom in potencialnim pdjetnikom oz. tistim, ki se v podjetjih ukvarjate z oglaševanjem in še ne znate oglaševati na Googlu, pa bi se želeli tega naučiti. Namenjena je popolnim začetnikom.

Kdo je Damir Butkovič?

Damir Butkovič se z digitalnim marketingom ukvarja že več kot 15 let. Samostojno pot je pred več kot petnajstimi leti začel z digitalno agencijo v avstralskem Melbournu, kjer je prepričal prve naročnike. Pot ga je preko indonezijskega Balija vodila do Ibize, kjer danes vodi full-service digitalno agencijo Ibiza Digital Agency. Digitalni marketing izvaja za različne naročnike iz celotnega sveta. Njegovo vodilo pa je vseskozi učinkovitost. Na poti digitalnega marketinga je pomagal že mnogim startup podjetjem, med njimi tudi slovenskim Vitja.si, Go4Goal, Maestro Amadeus in drugim.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj