Brezplačni ogled dobrih praks 54. MOS Celje 2022, Celje

Brezplačni ogled dobrih praks 54. MOS Celje 2022, Celje

09. 08. 2022

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 15. september 2022, ob 8.30 odhod avtobusa proti Celju (odhod avtobusa bo na sedežu RAGOR-ja, Spodnji Plavž 24e, 4270 Jesenice). Glede na prijave možnost vstopa tudi v Lescah in v Kranju.

Kraj: Mednarodni obrtni sejem Celje

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske vas v okviru SPOT Svetovanje Gorenjska vabi na brezplačni ogled dobrih praks 54. MOS Celje 2022.

Ogled dobrih praks je namenjen mikro, malim in srednje velikim podjetjem in bo potekal 15. septembra 2022.

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske (SPOT Gorenjska) v ta namen ponuja priložnost ogleda dobrih praks, B2B srečanj in povezovanj. Podjetnikom/podjetnicam z območja Gorenjske nudi skupen brezplačen prevoz in vstopnice za MOS Celje dne 15. 9. 2022.

Mednarodni - obrtni sejem Celje

Gre za največji poslovno-sejemski dogodek v Sloveniji. Več kot pol stoletja tradicije, inovacij in številnih sklenjenih poslov. Letos prinaša MOS posodobljeno podobo petih osrednjih segmentov: MOS Dom, MOS Turizem, MOS Tehnika Energetika, MOS B-DIGGIT in MOS Plus. Predstavila se bodo vodilna podjetja z omenjenih področij, poskrbljeno pa bo tudi za številna predavanja, dogodke in delavnice, kjer bodo strokovnjaki brezplačno nudili koristne informacije in nasvete.

Letošnja novost MOS-a je posebna usmeritev in dodelan koncept izredno pomembne tematike samooskrbe. Ker verjamemo v trajnostno prihodnost, želimo tudi našim obiskovalcem zagotoviti predstavitve rešitev, ki bi jim omogočile, da sami takšno prihodnost tudi dosežejo. Sejem je edinstvena priložnost, ko se lahko različnim panogam, ki potrebujejo višji delež samooskrbe, recimo prehranska ali energetska samooskrba, nameni veliko pozornosti.

Program:

8.30 - odhod avtobusa proti Celju (odhod avtobusa bo na sedežu RAGOR-ja, Spodnji Plavž 24e, 4270 Jesenice. Glede na prijave možnost vstopa tudi v Lescah in v Kranju)

10.00 - 13.00 - udeležba na različnih dogodkih

13.00 - 16.00 - samostojni ogled MIS Celje, možnost za B2B srečanja, obisk podjetij na MOS Celje

16.15 - odhod avtobusa nazaj na Jesenice

Katalog razstavljavcev si lahko pogledate tukaj.

Celoten program na MOS Celje si lahko ogledate tukaj ter pregledate možnosti za B2B sestanke.

Prijavite se lahko do zapolnitve mest oz. najkasneje do 13. 9. 2022.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj