Brezplačna delavnica - »Učinkovito vodenje projekta - Spodbude za zagon inovativnih podjetij (P2 2022) ter uspešno poročanje o izvedenih aktivnostih«, Maribor

Brezplačna delavnica - »Učinkovito vodenje projekta - Spodbude za zagon inovativnih podjetij (P2 2022) ter uspešno poročanje o izvedenih aktivnostih«, Maribor

19. 07. 2022

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 4. avgust 2022, od 13.00 do 16.00 ure

Kraj: Tovarna podjemov (1. nadstropje), Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor

Ste letos spomladi dobili 54.000 evrov na razpisu P2 in vas zanima, kako uspešno voditi projekt do konca? Prijavite se na delavnico, kjer boste izvedeli, kako učinkovito planirati in spremljati načrtovane aktivnosti, da bodo projekti realizirani po zastavljenih ciljih.

Seznanili vas bodo s sistemom za poročanje eMa, ter vas vodili čez postopek oddaje prvega poročila. Opozorili vas bodo na tipične napake, ki jih naredijo podjetniki pri poročanju, s čimer se boste izognili morebitnim dopolnitvam in tako prihranili dragocen čas za realizacijo vašega projekta.

Delavnica je namenjena vsem startup podjetnikom ter prejemnikom spodbude P2 v letu 2022.

Kdo je Simona Horvat?

Simona je direktorica in lastnica podjetja Evident d.o.o., ki že vrsto let uspešno svetuje na področju računovodstva in davkov. Prav tako je habilitirana v naziv gostujoče strokovnjakinje na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru, kjer izvaja predavanja pri predmetu Računalniško podprto knjigovodenje. Med naročniki Simone so mnoga startup podjetja, zato ima veliko neposrednih izkušenj z izzivi finančnega in davčnega poslovanja v zgodnji fazi.

Kdo je Urban Lapajne?

Urban Lapajne je projektni vodja in svetovalec na Tovarni podjemov, podjetniškem inkubatorju Univerze v Mariboru. Več kot 10 let kot predavatelj in svetovalec sodeluje v slovenski startup skupnosti. Glavnina njegovega dela obsega vodenje različnih programov, tekmovanj, pred-selekcijskih postopkov in svetovanje podjetniškim skupinam ter podjetjem v zgodnjih fazah.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj