Brezplačni dogodek - »Predstavitev inovativnega bivalnika za morske prašičke skozi podjetništvo!«, Ljubljana

Brezplačni dogodek - »Predstavitev inovativnega bivalnika za morske prašičke skozi podjetništvo!«, Ljubljana

19. 07. 2022

1 1
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 27. julij 2022, ob 18.00 uri

Kraj: ABC hub, Ljubljana

Zavod Ypsilon skuša omogočiti rast mladim entuziastičnim podjetnikom. Konec meseca julija bodo preko delavnice predstavili začetek nove karierne poti Tineta Rusca. Tine je mlad ustanovitelj, ki se ukvarja s problematiko bivalnih prostorov in opreme domačih glodalcev.

S svojim izdelkom bo predstavil podjetno priložnost na vedno večjem trgu domačih živali. Predstavil bo misijo svojega podjetja, ki poskuša združiti dva svetova: prijetno bivanje hišnih ljubljenčkov in udobno ter sproščeno počutje njihovih skrbnikov.

Glodalci, kot so morski prašički, so velikokrat v premajhnem prostoru in obdani z žično rešetko, kar ni v skladu z njihovim naravnim okoljem. Tine vam bo predstavil inovativni bivalnik, ki celostno rešuje problematiko udobnega bivanja morskih prašičkov in hkrati ponuja lastniku brezskrbno in enostavno uporabo le tega.

Dogodek je namenjen posvetu z skrbniki, ki si bojo bivalnik lahko prvič v živo ogledali in iz prve roke delili svoje izkušnje, mnenja, želje in kritike, z namenom, da bi končni produkt lahko še dodatno dodelali in izboljšali.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj