Slovenska poslovna diaspora dobila spletno platformo za povezovanje

Slovenska poslovna diaspora dobila spletno platformo za povezovanje

14. 06. 2022

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Vir in informacije: STA, 7. 6. 2022, www.sta.si

Slovenski poslovni diaspori je odslej na voljo digitalno središče sloglobal.net. Na platformi bodo na enem mestu dostopne vse potrebne informacije za uspešno poslovanje in mreženje Slovencev na svetovni ravni.

Platforma SLO Global, ki je projekt v okviru Slovenske poslovne povezave in s podporo urada za Slovence v zamejstvu in po svetu, ministrstva za zunanje zadeve ter veleposlaništva Slovenije v Braziliji, je vsebinsko usmerjena izključno v vzpodbujanje in omogočanje poslovnih povezav med Slovenci, ki bivajo in poslujejo v tujini in bi se radi povezali z ostalimi slovenskimi poslovneži in podjetji po svetu ali v Sloveniji.

To novo digitalno orodje omogoča iskanje in/ali ponujanje izdelkov, storitev ter poslovnih priložnosti po svetu, vsebuje pa tudi imenik slovenskih gospodarskih institucij, gospodarskih predstavništev, združenj, zbornic in poslovnih klubov po svetu. Poleg tega je na njej mogoče spremljati tudi vse aktualne poslovne novice, informacije o poslovnih dogodkih v Sloveniji in po svetu ter uspešne poslovne zgodbe iz prakse.

Platforma je v večji meri odprta za javnost, le za dostop do poslovnih priložnosti oz. iskanje ter ponujanje izdelkov ali storitev se mora (pravna) oseba prijaviti v sistem oz. včlaniti. Članstvo bo v prvih mesecih delovanja platforme brezplačno, v naslednjih mesecih pa bo postalo plačljivo.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj