Brezplačna spletna delavnica - »Kako izdelati enostavno spletno stran v Wixu« - 2. del

Brezplačna spletna delavnica - »Kako izdelati enostavno spletno stran v Wixu« - 2. del

14. 06. 2022

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 15. junij 2022, ob 11.00 uri

Kraj: na spletu

Vabljeni na brezplačno spletno delavnico na temo: »Kako izdelati enostavno spletno stran v Wixu« - 2. del , ki bo v sredo, 15. junija 2022, s pričetkom ob 11.00 uri.

Za koga je delavnica:

  • za podjetnike (tudi začetnike) in mala podjetja, ki že imajo svojo spletno stran na Wixu in bi jo želeli posodobiti ali nadgraditi
  • zelo primerno tudi za udeležence prve delavnice.

Delavnica bo praktična, kar pomeni, da bo kombinacija predavanja in praktičnega dela v okolju Wix. Račun za Wix je zelo zaželen - udeleženci, ki že imajo odprt račun lahko ob prikazu neposredno delajo zase v svojem računu.

Udeleženci naj imajo pripravljeno vsaj eno besedilo (npr. svoj opis) in kakšno sliko ali video. Na voljo vam bodo sicer datoteke, ki jih bo delil predavatelj. Pri tem potrebujete le računalnik in klik na povezavo, ki je v zelenem okvirčku na tej spletni strani. Povezava bo aktivna pol ure pred dogodkom.

Povezava na delavnico Meeting ID:839 1846 45220 Password:117917

Vsebina delavnice:

  • Ponovitev prve delavnice + praktično delo;
  • Optimizacija za mobilne telephone;
  • Pristajalne strain;
  • Spletna trgovina in sorodne storitve;
  • Članstva (membership area);
  • Blog;
  • Praktične vaje.

Z vami bo Iztok Grilc Njegove želje so bile najprej usmerjene v raziskovalne vode, zato se je vpisal na študij fizike, ki ga je tudi uspešno končal. A že med študijem je ugotovil, da je na Tininem prevajalskem študiju bolj zanimivo, zato je z veseljem obiskoval prevajalske in jezikoslovne predmete. Še bolj pa se je našel v zadnjih letih študija, ko se je odločil za pedagoško smer - za poučevanje. Tu je združil svojo strast do razlaganja in predavanja ter psihologijo. Delal je na velikem številu področij - od prevajanja do poučevanja v šolah in zaporu, vse do dela v knjižnici, industriji, inštitutih in Evropskem svetu za raziskave. A na koncu je ugotovil, da so digitalni izdelki edina stvar, ki mu poleg izpolnjevanja karierne rasti omogoča tudi čas za zasebno in družinsko življenje. Udeležil se je delavnic in spletnih tečajev o izdelavi, trženju in prodaji digitalnih izdelkov, je pa tudi soavtor zelo uspešnih digitalnih izdelkov za učenje angleščine in nemščine - stinovtujino.com.

Udeležba je brezplačna.

Na delavnico se lahko prijavite do torka, 14. 6. 2022.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj