Brezplačna spletna delavnica - »Uporaba orodja za pošiljanje e-pošte Mailerlite« - 2. del

Brezplačna spletna delavnica - »Uporaba orodja za pošiljanje e-pošte Mailerlite« - 2. del

24. 05. 2022

Datum: 31. maj 2022, ob 11.00 uri

Kraj: na spletu

Vabljeni na brezplačno spletno delavnico na temo: »Uporaba orodja za pošiljanje e-pošte Mailerlite« - 2. del, ki bo v torek, 31. maja 2022, s pričetkom ob 11.00 uri.

Delavnica bo praktična, kar pomeni, da bo kombinacija predavanja in praktičnega dela z omenjenimi orodji za ustvarjanje in obdelavo digitalnih izdelkov.

Udeleženci morajo imeti odprt račun v programu MailerLite in biti nameščeni tako, da bodo lahko prikazano neposredno delali tudi zase v svojem računu. Pri tem potrebujete le računalnik in klik na povezavo, ki je v zelenem okvirčku na tej spletni strani. Povezava bo aktivna pol ure pred dogodkom.

Povezava na delavnico ali Meeting ID:839 1846 59387 Password:128251

Z vami bo Iztok Grilc - njegove želje so bile najprej usmerjene v raziskovalne vode, zato se je vpisal na študij fizike, ki ga je tudi uspešno končal. A že med študijem je ugotovil, da je na Tininem prevajalskem študiju bolj zanimivo, zato je z veseljem obiskoval prevajalske in jezikoslovne predmete. Še bolj pa se je našel v zadnjih letih študija, ko se je odločil za pedagoško smer - za poučevanje. Tu je združil svojo strast do razlaganja in predavanja ter psihologijo. Delal je na velikem številu področij - od prevajanja do poučevanja v šolah in zaporu, vse do dela v knjižnici, industriji, inštitutih in Evropskem svetu za raziskave. A na koncu je ugotovil, da so digitalni izdelki edina stvar, ki mu poleg izpolnjevanja karierne rasti omogoča tudi čas za zasebno in družinsko življenje. Udeležil se je delavnic in spletnih tečajev o izdelavi, trženju in prodaji digitalnih izdelkov, je pa tudi soavtor zelo uspešnih digitalnih izdelkov za učenje angleščine in nemščine - stinovtujino.com.

Udeležba je brezplačna.

Na delavnico se lahko prijavite do ponedeljka, 30. 5. 2022.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj