Brezplačna spletna delavnica - »Odnosi na delovnem mestu«

Brezplačna spletna delavnica - »Odnosi na delovnem mestu«

24. 05. 2022

4 0
Koristnost članka
4 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 8. junij 2022, od 9.00 do 12.00 ure

Kraj: na spletu

V okviru projekta SPOT organizirajo brezplačno spletno delavnico na temo odnosov na delovnem mestu, pozitivne miselnosti in reševanju problemov v podjetju.

Odnosi v podjetju so temelj ali rušilec učinkovitega poslovanja in dajejo predznak poslovanju. Negativni odnosi v podjetju se neposredno odražajo v konfliktih, zamudah v proizvodnji, odhodu najboljših zaposlenih…

Cilj 3-urne delavnice je udeležencem dati nov pogled na odnose v podjetju. Jim pokazati kako lahko začnejo ustvarjati kulturo podjetja, ki bo temeljila na dobrih odnosih. Da bodo zaposleni na krilih dobre komunikacije učinkovito reševali probleme in dosegali skupne cilje in vizijo.

Predavateljica: Maša Ribnikar Kajtner - mednarodno akreditirana coachinja pri mednarodni zvezi za coaching (ICF) in tudi certificirana e2grow High Performing Team coachinja, magistra poslovnih ved, nekdanja športna plezalka.

Udeležba na delavnici je brezplačna.

Prijavite se lahko do torka, 7. 6. 2022.

Dodatne informacije in prijave

SPOT svetovanje Gorenjske je sofinancirano s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj