Brezplačna spletna poslovna konferenca - »Uspešen vstop na brazilski trg«

Brezplačna spletna poslovna konferenca - »Uspešen vstop na brazilski trg«

24. 05. 2022

Datum: 26. maj 2022, ob 18.00 uri po srednjeevropskem času

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Gospodarska zbornica Slovenija - Brazilija | SLOBRAZ, v sodelovanju s Slovensko poslovno globalno povezavo | SGBN, bo organiziral brezplačno informativno poslovno predstavitev brazilskega poslovnega okolja, značilnosti poslovanja, navodila za podjetja, ki prvič vstopajo na brazilski trg in primere dobrih praks (slovensko podjetje, ki že deluje na brazilskem trgu).

Ciljna publika konference so slovenska podjetja, ki se zanimajo za širitev poslovanja, iskanja partnerjev in uspešnega vstopa na brazilski trg.

Program:

1. Painel - predstavitev člana SLOBRAZ, Paula Salvadora Ribeira Perrottija, odvetnika LGPDSolution, profesorja kibernetske varnosti na Visoki šoli za inženiring Sorocaba (FACENS), predsednika Gospodarske zbornice Brazilija-Kanada  2017 do 2021). Arbiter Zbornice za mediacijo in mednarodno arbitražo, povezane s Pravno fakulteto Univerze v Coimbri/Portugalska. Ima specializacijo iz poslovne inteligence z Dominikanske fakultete v San Raphaelu in iz pogajalskih tehnik na Univerzi Berkeley. Avtor dvojezičnih angleško-portugalskih knjig; »Priročnik nepremičninskega prava - Kako se izogniti tveganjem pri nakupu nepremičnin v Braziliji« in »Oblike združevanja in davčni režim v Braziliji«.

2. Painel - predstavitev člana SLOBRAZ, govornika Sérgia Rodriguesa Coste, z bogatimi izkušnjami na področju oblikovanja strategije, mednarodnega poslovanja in neposrednih tujih naložb. Specialist za spodbujanje naložb. Njegovo strokovno znanje na področju STRINGS®, strategije, naložb, globalnega poslovanja, temelji na 25-letnih izkušnjah na področju svetovne trgovine, spodbujanja investicij, odnosov z vlado in razvoja v rezultate usmerjene strategije z nacionalnim in mednarodnim priznanjem.

Oba govornika bosta na voljo za vsa vprašanja v zvezi s poslovnimi informacijami;

  • osnovna načela za uspešen vstop na brazilski trg
  • kako registrirati podjetje v Braziliji v 7 korakih
  • Brazilska poslovna dejstva, zakaj odpirati ali iskati poslovne partnerje?
  • akšen je začetni kapital, bančna struktura, delovna zakonodaja, obdavčitev plač in finance

3. Painel - se bo predstavilo slovensko podjetje DEWESoft®, ki že deluje na brazilskem trgu, kot primer dobre prakse.

4. Painel - SLOBRAZ bo predstavil interaktivni poslovni zemljevid, ki že deluje in podpira slovenska podjetja, storitve in izdelke v Braziliji.

5. Painel - SLOBRAZ bo v skupaj s SGBN predstavila nov projekt, knjigo - ebook DOING BUSINESS IN BRAZIL - A LAND OF OPPORTUNITIES.

Spletni seminar bo potekal preko platforme ZOOM in bo potekal v angleškem jeziku.

Udeležba je brezplačna.

Dodate informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj