Brezplačna spletna delavnica - »Google Drive - koristno orodje za optimizacijo dela z dokumenti«

Brezplačna spletna delavnica - »Google Drive - koristno orodje za optimizacijo dela z dokumenti«

24. 05. 2022

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum:

  • 31. maj 2022, od 9.00 do 12.00 ure
  • 2. junij 2022, od 9.00 do 12.00 ure

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Brezplačna spletna delavnica bo potekala v torek, 31. maja 2022 in v četrtek, 2. junija 2022, od 9.00 do 12.00 ure, preko aplikacije ZOOM.

Google Drive je storitev v oblaku, ki je neločljivo povezana z vsemi ostalimi Googlovimi spletnimi storitvami kot so Gmail, urejevalniki dokumentov Google Drive - shramba v oblaku ter varnostno kopiranje datotek iz aplikacij Foto, Dokumenti in drugih aplikacij. Do svojih datotek v storitvi Drive imate dostop iz poljubnega pametnega telefona, tabličnega ali namiznega računalnika. Kamor koli greste, gredo vaše datoteke z vami. Hitro lahko povabite druge, naj si ogledajo, prenesejo in souporabljajo vse datoteke po vaši želji. E-poštne priloge več niso potrebne. 

Vsebina delavnice:

  • predstavitev platforme Google Drive,
  • možnost dostopa do svojih datotek od koderkoli - iz poljubnega pametnega telefona, tabličnega ali namiznega računalnika,
  • varnostno kopiranje in hramba datotek, fotografij,
  • souporaba dokumentov in map,
  • ustvarjanje Google dokumentov.

Izvajalec: KISIK, Biserka Kišič s.p… Izvajalka ima 20 let izkušenj na različnih področjih marketinga in odnosov z javnostmi. S strani strokovnjakinje za digitalni marketing boste izvedeli marsikaj zanimivega, novega, še zlasti pa uporabnega za vaše vsakodnevno poslovanje.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj