Brezplačna spletna delavnica - »Jaz kot blagovna znamka«

Brezplačna spletna delavnica - »Jaz kot blagovna znamka«

17. 05. 2022

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 22. junij 2022, od 13.00 do 16.00 ure

Kraj: na spletu

Vsak, ki se podaja na pot podjetništva prej ali slej spozna, da je edini način, da stopi iz množice in se hkrati diferencira od ostalih ta, da v vsem kar počne da več sebe.

Več tega kar je, to je njegova edinstvenost. In če jo poznate, jo lahko živite in če jo živite so okrog vas ljudje in stranke, ki cenijo in so prepoznale vašo edinstvenost. Takrat je vse tisto kar počnete pomembno, je vaše poslanstvo, vaš smisel, ki napaja vas in ljudi okrog vas.

Osebna blagovna znamka posega prav na to področje. To, kdo ste, je jedro vaše osebne blagovne znamke. Ko najdeš svojo osebno blagovno znamko in jo vpelješ v vse vidike svojega delovanja postaneš neverjetno privlačen in zapomnljiv. Kajti bolj kot boste izražali sebe, bolj boste to omogočali tudi drugim.

Vsebina delavnice:

  • kaj jeosebna blagovna znamka,
  • osnovni pojmi o osebnostiin samopodobi,
  • 3 koraki doizgraditve osebne blagovne znamke,
  • vprašanja, ki nam pomagajo na poti spoznavanja sebe.

Predavatelj: dr. Andrej Pompe - svojo profesionalno pot je začel kot tržni raziskovalec in vodja sejemske dejavnosti v podjetju Iskra. Za tem ga je za kratek čas je odneslo v svet oglaševanja, kjer je svojo kariero začel kot direktor projektov v oglaševalski agenciji Studio Marketing, kasneje pa tudi kot marektinški direktor v računalniškem podjetju Hermes Plus. Leta 1991 je skupaj s partnerjema ustanovil agencijo za tržne komunikacije Formitas BBDO, kjer je dobro desetletje opravljal delo kreativnega direktorja. V zadnjih letih pa v Fomitasu deluje kot svetovalec za strateška komunikacijska vprašanja. Je predsednik in idejno-vsebinski vodja mednarodne poslovne šole BrandBusinessSchool ter predavatelj na GEA College - Fakulteti za podjetništvo in Centru višjih šol. Leta 2004 je bil skupaj s sodelavci izvajalec prve študije brandinga v Sloveniji, veliko študij s področja trženja in brandinga pa je strnil tudi v strokovne članke in knjige. Leta 2014 je doktoriral na temo Znamke mesta. Kot predavatelj se redno udeležuje različnih okroglih miz, predavanj in simpozijev, sodeluje pa tudi v strokovnih komisijah in žirijah. Je idejni vodja projekta Štartaj Slovenija, v sodelovanju s Sparom. Svojo ustvarjalnost pa rad izraža tudi skozi glasbo.

Udeležba je brezplačna

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije »SIO Inkubator GEA 2020-22«.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj