Brezplačni dogodek - »Straight to the point« - Martin Rojnik, Graska d.o.o., Velenje

Brezplačni dogodek - »Straight to the point« - Martin Rojnik, Graska d.o.o., Velenje

17. 05. 2022

Datum: 19. maj 2022, od 17.00 do 20.00 ure 

Kraj: SAŠA inkubator, Šaleška cesta 2A, Velenje

Udeleženci programa Startup generator bodo na delavnici uporabili teoretično znanje, ki so ga pridobili na delavnici Business model z Urško Jež, in ga s pomočjo mentorjev implementirali v razvoj svoje podjetniške ideje.

Gost bo Martin Rojnik, ki bo predstavil poslovni model podjetja Graska, katerega zametki poslovne ideje so se kalili v programu Startup generator 2021. Kako danes gradijo poslovni model, ga izboljšujejo in prilagajajo, bomo izvedeli iz prve roke.

Martin Rojnik je ustanovitelj podjetja Graska, d.o.o. Podjetje sestavlja izkušena ekipa s področja prehrambene industrije. Ideja se je kalila v Startup generatorju 2021 in se prebila med 3 top ideje ter prejela 10.000 eur nepovratnih sredstev Mestne občine Velenje.

Podjetje je s svojimi lastnimi, inovativnimi proizvodi, ki jih tržijo predvsem v B2B segmentu ter preko spletne trgovine, konec novembra 2021 prodrlo tudi v trgovsko verigo SPAR in INTERSPAR po vsej Sloveniji, zaupanje v njihovo zgodbo, inovativnost in odlično poslovno idejo je potrdila tudi investicija kluba Poslovnih angelov Slovenije.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj