Brezplačna spletna delavnica - »Storytelling for business« z Alenko Štrukelj

Brezplačna spletna delavnica - »Storytelling for business« z Alenko Štrukelj

10. 05. 2022

Datum: 17. maj 2022, ob 17.00 uri

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

SPOT Svetovanje Gorenjska vabi podjetnike in potencialne podjetnike na brezplačno spletno delavnico, na kateri boste spoznali, kako učinkovito pripovedovati svojo zgodbo, da bo pritegnila prave stranke.

V vsakem od nas se skriva zgodba, ki jo je vredno slišati. In nihče je ne more povedati tako, kot mi sami. Bolj natančni kot bomo pri opisovanju stvari, ki nas navdušujejo, za katere nam je mar in ki so nam pomagale priti do točke, kjer smo danes, več ljudi bomo z njo prepričali.

Na delavnici boste:

  • spoznali transformativno moč zgodb - zakaj pripovedujemo zgodbe, kakšen učinek imajo na nas, kako z zgodbo prepričamo potencialne stranke;
  • odkrili svojo edinstveno zgodbo - katero zgodbo izbrati, da boste pritegnili prave stranke, ki morajo nujno slišati vašo zgodbo;
  • naučili korakov, kako napisati svojo zgodbo, da bo prepričala tudi najbolj oklevajočega kupca - na delavnici si bomo pogledali, katere dele mora vsebovati vaša zgodba, da boste z njo lahko prodali svojo idejo, izdelek ali storitev, kako predstaviti karakterje in situacije, da jih bodo bralci razumeli in se z njimi enostavno povezali;
  • spoznali nekaj pripovedovalskih tehnik, ki vam bodo pomagale ohraniti pozornost bralca, vi pa boste zaradi načina pripovedovanja v očeh bralca izpadli kredibilni, strokovni in avtentični.

Delavnico bo vodila Alenka Štrukelj, story in transformacijski coach, podjetnica in knjižna blogerka, ki nam bo predala ljubezen do zgodb in pokazala njihovo dodano vrednost.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Delavnica je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj