Brezplačni spletni seminar - »Načrtovanje uspešne komunikacijske strategije v startup-u«

Brezplačni spletni seminar - »Načrtovanje uspešne komunikacijske strategije v startup-u«

10. 05. 2022

Datum: 25. maj 2022, od 13.00 do 14.30 ure

Kraj: na spletu

Brezplačni spletni seminar bo v okviru izvajanja projekta SIO-ERUDIO HUB-2020-22 namenjen vsem inovativnim potencialnim podjetnikom in startup podjetjem.

Na seminarju bodo predstavljene prednosti in slabosti, ki jih prinašajo posamezni kanali komuniciranja in kateri so glavni izzivi pri načrtovanju in izvedbi komunikacijske strategije.

Predstavljene bodo tudi najpomembnejše smernice komunikacije na družbenih omrežjih in na kakšen način določiti cilje in kako meriti uspešnost realizacije strategije.

Komu je spletni seminar namenjen?

Seminar je namenjen mladim potencialnim podjetnikom in startup podjetjem, ki so na začetku svoje poslovne poti in si želijo pridobiti znanje na področju načrtovanja marketinga in komunikacijske strategije.

Predavateljica: Dr. Nina Krajnc se s profesionalnim pisanjem besedil (copywritingom) ukvarja že skoraj desetletje in pomaga podjetnikom učinkovito nagovoriti njihove kupce ter izboljšati poslovne rezultate. Bila je prva v Sloveniji, ki je z večletnim pisanjem strokovnega bloga delila uporabne nasvete, tehnike pisanja in slovnična pravila. Svoje znanje v strnjeni obliki podaja tudi v obliki praktičnih delavnic, kjer udeleženci iz prve roke dobijo uporabne nasvete in se naučijo prepričljivih tehnik marketinškega pisanja.

Udeležba je brezplačna.

Prijavite se lahko najkasneje do vključno torka, 24. 5. 2022, do 13.00 ure.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj