Gospodarska delegacija v Nemčijo in obisk sejma Hannover Messe

Gospodarska delegacija v Nemčijo in obisk sejma Hannover Messe

19. 04. 2022

Vir in informacije: Izvozno okno, 15. 4. 2022, www.izvoznookno.si

SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju s Slovensko-nemško gospodarsko zbornico organizira obisk vodilnega mednarodnega sejma za industrijsko tehnologijo »HANNOVER MESSE« v času od 29. maja do 1. junija 2022.

Na sejmu se vsako leto zbere približno 6.500 razstavljavcev iz več kot 60 držav, ki pokrivajo vsa področja industrijske oskrbovalne verige - od posameznih komponent do pametnih tovarn in trende, kot so energetska učinkovitost, lahka gradnja in aditivna proizvodnja/3D-tisk. Sejem, ki letos poteka pod sloganom »LET'S CREATE THE INDUSTRY OF TOMORROW«, obiskovalcem v več kot 10 halah ponuja vpogled v prihodnost digitalizacije in trajnostnega razvoja.

Program gospodarske delegacije v Nemčijo

Poleg vodenih ogledov, se bodo udeleženci v času obiska sejma lahko udeležili B2B razgovorov med podjetji, v sklopu katerih se bodo podjetja lahko srečevala, izmenjavala svoje izkušnje ter sklepala posle. Na razgovore se bodo podjetja prijavila in izbrala potencialne partnerje za razgovore preko on-line platforme EEN. Vsem prijavljenim bomo pravočasno poslali povezavo. Trenutno je na platformi prijavljenih že več kot 150 organizacij iz 35 držav.

Število prijav je omejeno na 20 udeležencev, zato pohitite in se prijavite najkasneje do 15. maja 2022.

Kotizacije ni, udeleženci nosijo le stroške za prevoz in nočitev.

Prijave in dodatne informacije

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj