Vavčer za digitalni marketing tokrat na voljo za socialna podjetja

Vavčer za digitalni marketing tokrat na voljo za socialna podjetja

19. 04. 2022

Vir in informacije: Slovenski podjetniški sklad, 1. 4. 2022, https://podjetniskisklad.si/

Slovenski podjetniški sklad je 1. 4. 2022 objavil Javni poziv - Vavčer za digitalni marketing iz sredstev ReactEU, katerega bodo lahko koristila zgolj samo socialna podjetja s sedežem v Republiki Sloveniji, ki so se preoblikovala po Zakonu o socialnem podjetništvu in opravljajo gospodarske dejavnosti (Uradni list RS, št. 20/11, 90/14 - ZDU-1I in 13/18).

Za prijavitelje bo na voljo skupno 300.000,00 EUR oz. skladno s proračunskimi zmožnostmi.

Več o javnem pozivu

Namen vavčerja ostaja isti kot pri klasičnem vavčerju za digitalni marketing.

Le da tokrat želijo spodbuditi socialna podjetja k uvajanju digitalnega marketinga za povečanje konkurenčnosti, dodane vrednosti in prihodkov.

V praksi pa to pomeni sofinanciranje do 60 % upravičenih stroškov za izdelavo novih spletnih strani, novih mobilnih aplikacij, lastnih spletnih trgovin ali lastnih rezervacijskih platform.

Višina nepovratnih sredstev v okviru tega javnega poziva znaša od 500 EUR do 2.500 EUR za posamezno aktivnost oz. do največ 7.500 EUR na prijavitelja.

Za brezplačne informacije in brezplačno pomoč pri pripravi vloge so prijaviteljem na voljo svetovalci mreže Slovenskih poslovnih točk (SPOT) Svetovanje.

Lokacije in kontakti vseh 12 lokacij SPOT Svetovanje so na voljo na spletni strani: https://spot.gov.si/sl/portal-in-tocke-spot/tocke-spot-in-notarji/seznam-tock-spot-svetovanje/.

Dodatne informacije: Dodatne informacije v zvezi s pripravo vlog in pojasnila k pozivni dokumentaciji so prijavitelju dosegljive na podlagi pisnega zaprosila, posredovanega na e-naslov: vavcer@podjetniskisklad.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj