Brezplačna startup šola podjetništva, Kamnik

Brezplačna startup šola podjetništva, Kamnik

05. 04. 2022

Datum: 12. in 13. april 2022, od 17.00 do 20.00 ure

Kraj: Zadruga KIKštarter, Fužine 134, Kamnik

Organizator: Zadruga KIKštarter, Fužine 134, Kamnik

torek, 12. aprila 2022 in v sredo, 13. aprila 2022 vas vabijo, da se jim pridružite na dvodnevni delavnici Start-up šole podjetništva, ki jo bo vodil uspešen podjetnik in predsednik Zadruge KIKštarter Matjaž Jug.

Cilj 8-urnega programa predavanj in delavnic je bodočega poslovneža popeljati od poslovne ideje do dejanske izvedbe v kratkem obdobju. Startup šola je sestavljena iz 4. ur predavanj in delavnic ter 4. ur mentoriranja pri katerem vam bodo nudili pomoč tudi podjetniki, ki izhajajo iz KIKštarterja.

Program delavnice:

  • Kaj je startup, kaj je podjetniška ideja + primeri uspešnih podjetnikov.
  • Elementi uspešne poslovne ideje.
  • Kako ustanoviti podjetje.
  • Delavnica z vitkimi metodami razvoja podjetja in priprava na mentoriranje.

***

Več o Matjažu Jugu - Matjaž Jug je podjetnik, startup predavatelj, soustanovitelj in predsednik Zadruge KIKštarter, član Pospeševalnika KIKštarterja in lastnik ETC Adriatic - agencije za korporativne dogodke ter lastnik Območja 70 - najbolj nenavadnega prostora za dogodke v Sloveniji.

Svoj prvi startup je ustanovil leta 2011, ko je z ekipo razvil rešitev za rezervacijo kampov. Za tem je svojo pot nadaljeval v turizmu kot ustanovitelj podjetja ETC Adriatic in v startup svetu kot pobudnik in ustanovitelj coworking prostorov KIKštarter.

Je tudi član komisije pospeševalnika KIKštarter, kjer sodeluje pri izboru startup idej. Z svojim bogatim znanjem je pomagal pri razvoju več kot 50 podjetij.

Dogodek je za člane in uporabnike KIKštarterja brezplačen.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj