Brezplačna spletna delavnica - »Psihologija prodaje B2C« z Lisac & Lisac

Brezplačna spletna delavnica - »Psihologija prodaje B2C« z Lisac & Lisac

29. 03. 2022

Datum: 5. april 2022, ob 17.00 uri

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

SPOT Svetovanje Gorenjska vabi na brezplačno spletno delavnico z naslovom: »Psihologija prodaje B2C«.

Udeleženci bodo spoznali razloge, zakaj ljudje kupujemo in na kakšen način razmišljamo, z namenom izboljšanja dela v prodaji. Vsebine bodo praktične, uporabne in življenjske.

V vsakem podjetju je en prodajalec, ki proda več kot polovica vseh drugih skupaj. V vsaki panogi obstajajo podjetja in ljudje, ki zaslužijo in prodajo več. So na vrhu piramide. Pa ne zato, ker bi imeli boljši izdelek ali storitev, temveč predvsem zato, ker znajo prodajati! Ker razumejo psihologijo prodaje.

Kaj in zakaj v resnici vaši kupci kupujejo? Kako to poznavanje uporabiti za povečanje prodaje?

Vsebine bodo praktične, uporabne in življenjske. Udeleženci bodo navdušeni.

O predavatelju: Mag. Aleš Lisac, ki je vodil različna podjetja v petih državah in je že 25 let direktor svetovalnega in založniškega podjetja Lisac&Lisac. Je avtor knjig, predavatelj, marketinški svetovalec. Dvakrat je bil izbran za profesorja leta na Gea Collegeu, institut Sofos mu je podelil naziv Predavatelj leta. Kot marketinški svetovalec je delal vsaj v petnajstih različnih panogah.

Delavnica je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Delavnica je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj