Brezplačni dogodek - »Zavedanje o energijah na poti uspeha«, Krško

Brezplačni dogodek - »Zavedanje o energijah na poti uspeha«, Krško

29. 03. 2022

Datum: 31. marec 2022, od 10.00 do 13.00 ure

Kraj: v prostorih Podjetniškega inkubatorja Krško

V sklopu rednih aktivnosti Podjetniškega inkubatorja Krško izvajajo različne izobraževalne vsebine. Vabijo vas, da se jim pridružite na brezplačni aktualni delavnici z naslovom: »Zavedanje o energijah na poti uspeha«, ki bo potekala 31. marca 2022, od 10.00 do 13.00 ure v prostorih Podjetniškega inkubatorja Krško.

Program delavnice:

Kolikokrat se resnično vprašamo, ko smo na poslovni poti, ali je naše delovanje v skladu z našim poslanstvom? Ali se zavedamo, kako pomembna je naša lastna energija in energija okolja za doseganje podjetniških ciljev?

V strnjeni triurni delavnici vas bodo s preprostimi in praktičnimi vajami popeljali v ozadje nevidnih energij ter se dotaknili izzivov na podjetniški poti. Tehnike in koristni nasveti, ki se jih boste naučili, so uporabni tako v poslovnem, kot zasebnem življenju.

Delavnica vsebuje naslednje sklope:

  • Spoznaj svojo moč in potenciale ter ju uporabi v podjetništvu
  • Prepoznaj notranjo srčno željo na podjetniški poti
  • Pridobi podporo podzavesti
  • Zaupaj sebi, svoji viziji in sprejmi odgovornost
  • Odstrani ovire za lahkotnejšo pot do poslovnega cilja
  • Opusti stare navade in dopuščaj spremembe

Predavateljica Irena Šafer, je terapevtka naravnega zdravljenja, reikistka, regresoterapevtka in medij, po formalni izobrazbi pa diplomirana ekonomistka.

Pri svojem delu s sočutjem, srčnostjo in najglobljim spoštovanjem  do vsakega posameznika ter dolgoletnimi izkušnjami, intuicijo  in znanjem celostno pristopa k ozaveščanju, vzpostavitvi ravnovesja, podpori pri zdravljenju in osebnostni rasti oseb, ki poiščejo njeno pomoč.

Bogati jo več kot desetletje dolga pot raziskovanja in sodelovanja s številnimi avtorji, izvajalci ter različnimi terapevti. Praktična in teoretična znanja je pridobila s področja biorgonomije, karmične diagnostike, šamanizma, Bachovih esenc, I chinga, zdrave prehrane, kvantnih tehnik, upravljanja prek sreče po nauku G G ter s šolanjem v Novi šoli pod mentorstvom Bebe Splichal. Izkušnje ima tudi kot predavateljica in vodja delavnic.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj