9. Mednarodna konferenca MSP - »Zgrabimo priložnosti«, Vransko

9. Mednarodna konferenca MSP - »Zgrabimo priložnosti«, Vransko

23. 03. 2022

Datum:

  • 7. april 2022 - Viri financiranja za mikro, mala in srednja podjetja
  • 8. april 2022 - Kakšne veščine/kompetence potrebuje podjetnica

Kraj: AMZS Center varne vožnje na Vranskem

Organizator dogodka: GZS Podjetniško-trgovska zbornica

Nacionalna partnerja dogodka: MGRT in SPIRIT Slovenija

Vabljeni, da se pridružite na letošnji že deveti dvodnevni konferenci za mikro, mala in srednja podjetja 7. in 8. aprila 2022, z naslovom: »Zgrabimo priložnosti«, na AMZS Centru varne vožnje, na Vranskem:

  • 7. april 2022: Viri financiranja za mikro, mala in srednja podjetja
  • 8. april 2022: Kakšne kompetence potrebuje podjetnica?

Na konferenci bodo že devetič podelili priznanje Pomladni veter posamezniku oz. organizaciji v Sloveniji, ki je po mnenju članov GZS največ prispeval k razvoju podjetniškega okolja v Sloveniji. Priznanje bo podelila Ksenija Benedetti.

Zaradi sprostitve epidemioloških ukrepov bo dogodek potekal v živo in tudi preko spleta (hibridna oblika) na AMZS Centru varne vožnje na Vranskem, vsak dan od 10.00 do 15.00 ure. 

Po končanem uradnem delu je za oba dneva za udeležence dogodka od 15.00 do 18.00 ure predviden brezplačen program vožnje na poligonu. Drugi dan je prilagojen podjetnicam.

Tudi letos bodo konferenco zaokrožili z Memorandumom MSP, ki ga bodo naslovili na Vlado RS in na vse pristojne institucije s poudarkom na problematiki mikro, malih in srednjih podjetij.

Udeležba na konferenci je namenjena direktorjem in vsem zaposlenim v mikro, malih in srednjih družbah, podjetnikom, računovodskim servisom, vodjem in zaposlenim v kadrovskih službah ter vodjem in zaposlenim v trženju.

Več o konferenci

Prijave: Elektronski prijavni obrazec najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj