Brezplačni spletni seminar - »Uporaba vitkih metod podjetništva v praksi«

Brezplačni spletni seminar - »Uporaba vitkih metod podjetništva v praksi«

22. 03. 2022

Datum: 24. marec 2022, od 11.00 do 15.00 ure

Kraj: na spletu

Za vas so pripravili novo brezplačni spletni seminar z naslovom: »Uporaba vitkih metod podjetništva v praksi«.

Seminar bo vodil serijski podjetnik Dean Habuš, ki je bil leta 2020 izbran med Top 5 Young Potential of the Year s strani AmCham.

Tematika spletnega seminarja

Vitko podjetništvo (angl. Lean start up) je nov pristop k razvijanju poslovnega modela, ki ga danes uporabljajo ne samo mlada (start up) podjetja, pač pa tudi vse več inovativnih in hitro rastočih podjetij po svetu.

Vitko podjetništvo ponuja specifičen pristop do ustanavljanja in vodenja startup podjetij ter hitrejši način za dostavo želenega produkta v roke strank. Uči nas, »kako voziti startup – kako zavijati, kdaj se obrniti in kdaj peljati naprej po isti poti, ter kako rasti s polno hitrostjo«.

Preveč startupov začne z idejo, za katero mislijo, da si jo kupci želijo. Porabijo mesece ali celo leta za razvoj perfektnega produkta, ki ga nikoli, dokler ni dokončno razvit, ne pokažejo potencialni stranki. Ker ne dosežejo niti »early addopter-jev«, je po navadi krivo ravno to, da niso nikoli prej govorili s potencialnimi strankami in preverili, ali je produkt za njih sploh zanimiv.

Vitko podjetništvo je metodologija, ki strmi k neprestanemu testiranju ideje v tako imenovani »build - measure - learn« zanki. Vitko podjetništvo predstavlja osnovno znanje, ki ga potrebujete, da bi bili učinkoviti in pripravili sebe v »mindset« za inoviranje.

Predavatelj: Dean Habuš - je zagrizen podjetnik in večni optimist. Entuziazem za podjetništvo ga je že v zgodnjih dvajsetih letih peljal preko prvih učnih procesov (neuspehov) do uspešno spisnih podjetniških zgodb. Leta 2020 je bil izbran med Top 5 Youg Potential of the Year s strani AmCham. Trenutno je njegova ključna naloga, da kot soustanovitelj v svojih podjetjih skrbi za prepoznavanje novih priložnosti za rast in globalizacijo. Odgovoren je za strateška partnerstva in postavljanje poslovnih modelov ter strategij za vstop na tuje trge.

Sam zase še pravi, da je družinski človek, ki uživa v druženju z ženo, sinom in psom. Velika verjetnost pa je tudi, da ga ujamete na specialki, v hribih ali pri igranju tenisa.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj