Brezplačni spletni informativni dan za Javni razpis - spodbude za raziskovalno-razvojne projekte NOO

Brezplačni spletni informativni dan za Javni razpis - spodbude za raziskovalno-razvojne projekte NOO

22. 03. 2022

Datum: 24. marec 2022, od 10.00 do 11.30 ure

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Javna agencija SPIRIT Slovenija pripravlja brezplačni spletni informativni dan za Javni razpis - Spodbude za raziskovalno-razvojne projekte NOO. Gre za prvega iz svežnja ukrepov, ki jih bo v okviru nacionalnega Načrta za okrevanje in odpornost izvajala agencija. Spletni informativni dan bo potekal v četrtek, 24. marca 2022, od 10.00 do 11.30 ure, preko spletne platforme ZOOM.

Cilj Javnega razpisa Spodbude za raziskovalno razvojne projekte NOO je sofinanciranje najmanj 95 raziskovalno razvojnih projektov konzorcijev podjetij, usmerjenih v zeleni prehod in krožno gospodarstvo. S tem želi agencija prispevati k zelenemu prehodu, povečanju vlaganj v raziskave in razvoj ter povečanju produktivnosti in konkurenčnosti gospodarstva.

Na voljo je 45 milijonov EUR sredstev, višina subvencije za posamezni projekt bo znašala do največ 300.000 EUR. Spletna aplikacija za oddajo vlog bo odprta v kratkem, točen datum bomo objavili na naši spletni strani.

Na informativnem dnevu, ki je namenjen potencialnim prijaviteljem, bo podrobno predstavljen javni razpis, pogoji za kandidiranje, merila za ocenjevanje ter vloga in način prijave, predstavniki SPIRIT Slovenija pa bodo odgovarjali na vprašanja udeležencev.

Program dogodka:

10.00 - 10.05

Rok Beniger: Uvodni pozdrav, uvod v RRI NOO

10.05 - 10.45

Miloš Bajt: Podrobna predstavitev vsebine javnega razpisa RRI NOO

10.45 - 11.00

Gorazd Orešek: Predstavitev spletne aplikacije za prijave MOJ SPIRIT

11.00 - 11.30

Odgovori na vprašanja udeležencev

Udeležba je brezplačna.

Prijava na dogodek ni več možna.

Več informacij o javnem razpisu na tej povezavi.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj