Brezplačna spletna delavnica - »Kako z avtomatizacijo in optimizacijo do porasta prodaje?«

Brezplačna spletna delavnica - »Kako z avtomatizacijo in optimizacijo do porasta prodaje?«

15. 03. 2022

Datum: 24. marec 2022, ob 16.00 do 18.00 ure

Kraj: na spletu

Tokrat so za vas pripravili novo brezplačno spletno delavnico z naslovom: »Kako z avtomatizacijo in optimizacijo do porasta prodaje?«.

Vodil jo bo izkušeni prodajnik, specializiran za kompleksno prodajo in digitalizacijo, Žiga Komac.

Dobri prodajni rezultati temeljijo tako na dobrih prodajalcih, kot na dodobra optimiziranih prodajnih procesih. Ko govorimo o prodaji, se velikokrat osredotočimo zgolj na prodajne kompetence in kako postati dober prodajalec, pogosto pa pozabimo na širšo sliko - na celosten sistem, skupaj s procesi in pristopi, ki poganjajo in standardizirajo prodajne aktivnosti od identifikacije »leada«, do zaključka prodaje.

Dejstvo je - vsako podjetje, ki hitro raste in uspešno pridobiva nove stranke, ima poleg dobrih prodajalcev, zelo dobro optimizirane prodajne procese. Te v poslovno okolje prinašajo postopke, orodja in standarde, s katerimi prodaja ne temelji na nekaj posameznikih, ki briljirajo v prodaji, temveč v ospredje postavlja sistem, orodja in ekipo, kot celoto.

Zato si boste na delavnici pogledali, kako razviti in optimizirati prodajne procese, z namenom, da skokovito povečate hitrost pridobivanja novih kupcev in posledično prodajo; in to na dolgi rok. Skozi delavnico si boste ob posamezni tematiki pogledali tudi, kako nekatera najbolj uspešna slovenska in tuja podjetja uspevajo na način, da postavljajo prodajne procese na prvo mesto. Pogledali si bomo tudi kako vpeljati avtomatizacijo v vašo prodajo, ter kako z uporabo sodobnih orodjih lahko povzpnete učinkovitost vaše prodaje na višji nivo.

Delavnico bo vodil Žiga Komac. Žiga se že od začetka svoje kariere ukvarja s kompleksno prodajo, primarno v IT panogi. V podjetjih NIL in S&T je več let deloval kot skrbnih ključnih strank in je bil odgovoren za razvoj novega posla (»business development«). Zadnja leta se ukvarja predvsem s poslovnim svetovanjem, s poudarkom na optimizaciji prodajnih procesov in digitalizaciji le teh.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj