Brezplačna spletna delavnica - »Varnost in zdravje pri delu ter varstvo pred požarom«

Brezplačna spletna delavnica - »Varnost in zdravje pri delu ter varstvo pred požarom«

15. 03. 2022

Datum: 24. marec 2022, od 9.00 do 11.00 ure

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Poslovna točka SPOT Svetovanje Koroška vabi na brezplačno spletno delavnico za potencialne podjetnike in delujoča podjetja: »Varnost in zdravje pri delu ter varstvo pred požarom«, ki bo potekala 24. marca 2022, od 9.00 do 11.00 ure, preko aplikacije ZOOM.

Delavnica je namenjena vsem podjetjem, samostojnim podjetnikom, samozaposlenim, popoldanskim s.p.-jem, ki so zavezani upoštevati pravila varstva in zdravja pri delu. Na delavnico so vabljeni tudi tisti, ki imajo namen v kratkem odpreti podjetja ali s.p..

Z delavnico boste udeleženci:

  • Izvedeli kakšne so zakonske osnove samostojnih podjetnikov, samozaposlenih in t.i. popoldanskih s.p.-jev po Zakonu o varnosti in zdravje pri delu ZVZD-1 (pravice, dolžnosti in odgovornosti delavcev in delodajalcev, evidence oz. dokumenti po ZVZD-1; prva pomoč na delovnem mestu, ukrepi za preprečevanje in širjenje nalezljivih bolezni (Covid -19), kazenske sankcije,... );
  • Dobili napotke za uvedbo ukrepov za zmanjšanje poškodb pri delu in regresni zahtevki ZZZS in ZPIZ do delodajalcev;
  • Spoznali novosti ter obveznosti lastnikov oz. uporabnikov objektov s področja varstva pred požarom;
  • Izvedlo se bo teoretično usposabljanje iz varnosti in zdravja pri delu ter varstva pred požarom;
  • Pridobili (po izpolnjenem testnem vprašalniku) potrdilo o teoretični usposobljenosti iz varnosti in zdravja pri delu ter varstva pred požarom na elektronski naslov;
  • Razprava z udeleženci.

Izvajalka: Anita Ošlak - strokovna delavka za varnost in zdravje pri delu ter varstva pred požarom z več kot 10 letnimi izkušnjami. Na Zdravstveni fakulteti je magistrirala s področja sanitarnega inženirstva. Od leta 2014 deluje v sklopu lastnega podjetja.

Udeležba je brezplačna.

Prijavite se lahko do 22. 3. 2022.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj