Brezplačna spletna delavnica - »Pravne startup dileme«

Brezplačna spletna delavnica - »Pravne startup dileme«

08. 03. 2022

Datum: 7. april 2022, od 13.00 do 16.00 ure

Kraj: na spletu

Se zavedate, da že od startup ideje dalje sprejemate številne pomembne pravne odločitve, ki bodo dolgoročno vplivale na poslovanje vašega startupa?

Da vam olajšajo ključne pravne dileme, so se pri Mladem podjetniku obrnili na enega najbolj izkušenih startup pravnikov ta hip, saj je vse, s čimer se soočate, na svoji startup poti izkusil sam. Predstavil vam bo bistvene pravne pasti za startupe, nato pa se posvetil svetovanju na vaših primerih!

Na voljo bodo 15 minutni svetovalni termini, a le za 8 startupov, zato pohitite s prijavo! Če vam ne uspe rezervirati termina, pa boste lahko še vedno prisluhnili odgovorom na vprašanja drugih.

Svetovalni termini se rezervirajo po principu "prvi pride, prvi melje". Eno podjetje ne more rezervirati večih terminov.

Primož Rojac je ustanovitelj pravno-svetovalne platforme IURALL d.o.o. Po večletnih izkušnjah v različnih odvetniških pisarnah je spoznal, da nobena ni bila skladna z njegovo vizijo pravne pomoči. Odločil se je zamenjati pravno prakso za startup in ustanovil IURALL, ki omogoča takojšen in pregleden najem odvetnika s pravim znanjem in izkušnjami, od kjerkoli in kadarkoli.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj