Brezplačni dogodek - »Predstavitev poslovne ideje pred investitorji«, Kamnik

Brezplačni dogodek - »Predstavitev poslovne ideje pred investitorji«, Kamnik

08. 03. 2022

Datum: 22. marec 2022, od 17.00 do 19.00 ure

Kraj: Zadruga KIKštarter, Fužine 134, Kamnik

Organizator: Pospeševalnik KIKštarter in Zadruga KIKštarter, Fužine 134, Kamnik

Potrebujete zagonska sredstva za uresničitev svoje poslovne ideje?

Svojo idejo lahko predstavite na dogodkih KIK ME. Sklad prvenstveno podpira startup ideje v višini med 5.000 in 30.000 €, v kolikor je ideja na trgu uspešna pa lahko startup računa tudi na poslovne angele in na drugo fazo vložka.

Sklad je v preteklosti že podprl nekaj uspešnih zgodb med drugim tud Sleepy Bottle (www.sleepybottle.com) in Gaia Naturelle (www.gaianaturelle.com), več o Pospeševalniku KIKštarter pa si lahko preberete tukaj.

V KIKštarter pospeševalnik so vključeni uspešni poslovneži, ki želijo poleg finančnega vložka, pomagati tudi z znanjem, izkušnjami ali socialno mrežo. Startupom ponujamo priložnost, da se predstavijo, ter tako dobijo potreben kapital, dodatno znanje ali mentorja za njihovo hitrejšo rast. Sklad s svojimi izkušnjami in z občasnim sodelovanjem dopolnjujejo zagonsko ekipo, predvsem na razcepnih točkah.

Kako deluje

V zameno za finančni vložek sklad pridobi manjšinski delež v podjetju. Višina deleža je odvisna od vrednotenja poslovne ideje, panoge in tržne uveljavljenosti izdelka, hkrati pa je ključnega pomena, da je ekipa za uspeh pripravljena trdo delati in v partnerskem odnosu sodelovati pri razvoju podjetja.

Udeležba je brezplačna.

Izpolnjeno prijavnico morate vrniti do 10. 3. 2022.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj