Brezplačna spletna delavnica - »Kako povečati kreativnost in inovativnost v podjetju in kako pripraviti dobro prijavo za najboljše inovacije 2022«

Brezplačna spletna delavnica - »Kako povečati kreativnost in inovativnost v podjetju in kako pripraviti dobro prijavo za najboljše inovacije 2022«

25. 02. 2022

Datum: 21. marec 2022, od 12.00 do 14.15 ure

Kraj: na spletu preko aplikacije MS Teams

SPOT Svetovanje Pomurje vabi podjetnike in potencialne podjetnike na brezplačno spletno delavnico, s katero želijo animirati in seznaniti podjetja na nujnost kreativnega ustvarjanja in stalnega inoviranja za obstoj in trajnostni razvoj podjetja.

Skozi delavnico bodo na praktičen način udeležencem predstavili, na kakšen način se lotiti pospeševanja kreativnosti in agilnega dela v podjetjih, inoviranja ter podpore, ki jih imajo podjetja na razpolago za ta namen.

Predstavljen bo tudi razpis za inovacije Pomurske gospodarske zbornice 2022 s praktičnimi izkušnjami podjetij, katera so prejemniki najvišjih nacionalnih priznanj v letu 2021 in 2020.

Program:

Lojze Bertoncelj, CorpoHub: 

  • Pomen sistematičnosti vitkega inoviranja v podjetjih in stalnega izboljševanja inovacijske kulture organizacije

Tjaša Zupančič Hartner, vodja operativne odličnosti Varis Lendava

  • Invencija/Inovacija/Kreativnost - KDAJ je primeren čas za prijavo in KAKO uspešno prijaviti inovacijo na razpis za inovacije PGZ/GZS 2022?

Tadej Glavač, GO4GOAL in Matej Puhan, CASTOOLA

  • Predstavitev nagrajenih inovacij iz prakse - predstavitev zlatih nacionalnih inovacij PGZ/GZS 2020 in 2021

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj