Brezplačni spletni dogodek - »Objavi svoj prvi podkast v enem dnevu«

Brezplačni spletni dogodek - »Objavi svoj prvi podkast v enem dnevu«

09. 02. 2022

Datum: 10. februar 2022, od 10.00 do 13.00 ure

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Pridružite se brezplačni spletni delavnici na temo ustvarjanja avdio podcastov! S podjetnikom Blažem Brancem, producentom in avtorjem podjetniškega podcasta Okej, stručko, si boste v treh urah pogledali celoten postopek od načrtovanja podcasta, do objave in promocije vaše prve epizode.

Delavnica bo izrazito praktična, zato prosijo za aktivno udeležbo s kamero in mikrofonom na računalnikih.

Pregled vsebine:

  • Zakaj so podcasti tako popularni?
  • Kako podcast lahko koristi vašemu podjetju?
  • Načrtovanje koncepta avdio podcasta.
  • Snemanje podcasta.
  • Objava z eno potezo na vseh top podcast platformah (Apple podcasts, Spotify, Soundcloud).
  • Promocija.

Spletna delavnica bo potekala preko spletnega orodja ZOOM.

Izobraževanje je namenjeno zainteresiranim posameznikom, potencialnim podjetnikom, mikro, malim in srednjim podjetjem iz regije JV Slovenija.

Predavatelj: Blaž Branc - je ustanovitelj in CEO podjetja Baltazar consulting. Sodeloval je s številnimi domačimi in tujimi organizacijami. Od leta 2007 izvaja consulting, predavanja in treninge s področja (start-up) podjetništva, razvoja organizacij, prodajne komunikacije, produktnega (re)inženiringa, inoviranja, igrifikacije in designa poslovnih iger. Specializiran je za: organizacijski razvoj, razvoj managementa, razvoj vodij ter marketing in prodajo.

Udeležba je brezplačna.

Prijave so obvezne, elektronske in možne do srede, 9. 2. 2022 do 17.00 ure. Število udeležencev je omejeno. Pred izvedbo delavnice boste na e-naslov, ki ga boste navedli na prijavi, prejeli povezavo na dogodek.

Dodatne informacije in prijave 

Projekt "SPOT Svetovanje JV Slovenija" je financiran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj