Dan odprtih vrat na Institutu ”Jožef Stefan”, Ljubljana in Dol pri Ljubljani

Dan odprtih vrat na Institutu ”Jožef Stefan”, Ljubljana in Dol pri Ljubljani

09. 02. 2022

5 0
Koristnost članka
5 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 26. marec 2022, ob 9.00 uri

Kraj: Ljubljana in Dol pri Ljubljani

Zadnjo marčevsko soboto se bodo lahko obiskovalci znova pobliže seznanili z raziskovalnim delom na našem največjem raziskovalnem inštitutu na tradicionalnem Dnevu odprtih vrat na Institutu ''Jožef Stefan''.

Vrata bodo odprli tako na Jamovi cesti 39 v Ljubljani kot tudi v Reaktorskem centru Podgorica (Dol pri Ljubljani).

Obiskovalci si bodo lahko od 9.00 ure naprej in do zgodnjega popoldneva ogledali 13 vodenih programskih sklopov, v katerih bodo sodelovali vsi raziskovalni odseki in nekaj centrov.

Raziskovalni odseki bodo predstavili različna naravoslovna in znanstveno-raziskovalna področja, laboratorije, vsakodnevno delo in aktualne teme  na poljuden in zanimiv način, vključno s poučnimi eksperimenti, zaradi česar je dogodek namenjen vsem, ki jih zanima iskrivi svet znanosti, obenem pa tudi predstavnikom podjetij, ki jih zanimajo možne rešitve njihovih tehnoloških izzivov in možnosti povezovanja z raziskovalci Instituta ''Jožef Stefan''.

Program in podrobnosti glede udeležbe so dostopne na spletni strani Dneva odprtih vrat z ažurnimi informacijami glede izvedbe. Na dogodku bodo upoštevani vsi veljavni epidemiološki ukrepi.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj