Brezplačni spletni seminar - »Uspešen zaključek prodaje«

Brezplačni spletni seminar - »Uspešen zaključek prodaje«

09. 02. 2022

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 17. februar 2022, od 12.00 do 15.20 ure

Kraj: na spletu

SPOT Svetovanje Jugovzhodna Slovenija vabi potencialne podjetnike in MSP iz regije JV Slovenija na brezplačni spletni seminar z naslovom: »Uspešen zaključek prodaje«.

Zaključevanje prodaje je kritična faza in končni cilj prodajnega procesa. Uspešnost zaključevanja pa je odvisna od tega, kako učinkovito smo izpeljali vse predhodne faze prodajnega procesa, pa tudi od spretnosti in odločnosti prodajnika.

Na brezplačnem spletnem seminarju boste spoznali sodobne prodajne pristope in zmagovalne tehnike zaključevanja, da boste zaključili več poslov in povečali svoje prodajne rezultate.

Izobraževanje je namenjeno zainteresiranim posameznikom, potencialnim podjetnikom, mikro, malim in srednjim podjetjem iz regije JV Slovenija.

Vsebina:

  1. Razumevanje prodajnega procesa kot spremljanje nakupnega protokola naših kupcev
  2. Ključne spremembe v nakupnem obnašanju in navadah naših strank, ki jih je prinesla gospodarsko-zdravstvena kriza Covid19 
  3. Kako je na novonastalo situacijo potrebno prilagoditi naš prodajni proces in kaj ja danes ključna naloga prodajnika? 
  4. Če želimo prodati moramo imeti 10 tehnik prodajnega protokola jasno prodajno strategijo, ki je splet učinkovitih prodajnih pristopov, spoznajmo!
  5. Zakaj je zaključevanje tako težavno? Naučimo se preseči ključne ovire in dvome, ki nas delajo neučinkovite.
  6. Katere so glavne napake prodajnikov v fazi zaključevanja?
  7. Kateri so nujni in potrebni pogoji, da lahko posel zaključimo? Smo res storiti vse, kar je bilo potrebno?
  8. Najpogostejši ugovori strank v fazi zaključevanja in kako jih učinkovito upravljati, da bomo ohranili stabilnost in zaupanje?
  9. Kdaj je pravi čas,da zaključimo? Ne zamudimo pravega trenutka! Naša neodločnost bo stranko odvrnila od nakupa.
  10. Osvojimo 7 zmagovalnih tehnik zaključevanja, ki stranko prepričajo, da stori še zadnji in najpomembnejši korak - se odloči za nas!

Predavateljica: Mateja Milost - direktorica svetovalnega podjetja Fimago in predavateljica na Univerzi v Novi Gorici, že skoraj 25 let deluje na področju izvoznega svetovanja in postavitve marketinških strategij.

Do danes je uspešno pomagala več kot 300 domačim in tujim podjetjem pri prodoru na tuje trge in izboljšanju trženjskih aktivnosti. Kot svetovalka za trženje sodeluje v številnih mednarodnih in čezmejnih projektih in je avtorica preko petdesetih tržnih raziskav in študij za potrebe podjetji in razvojnih projektov.

Mateja je predavateljica, ki s svojimi bogatimi izkušnjami, znanjem in konkretnostjo navdušuje in motivira udeležence v številnih slovenskih podjetjih, bankah, zavarovalnicah in kompetenčnih centrih. Med njenimi naročniki so ne le domača, temveč tudi tuja podjetja. Tako na fakulteti, kot tudi med podjetji, dosega najvišje evalvacijske ocene.

Več na www.uspesen.si.

Udeležba je brezplačna.

Prijavite se lahko do ponedeljka, 14. 2. 2022. Število udeležencev je omejeno.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj