Brezplačni spletni seminar - »Z razpisom P2 do 54.000 € za razvoj startup podjetja«

Brezplačni spletni seminar - »Z razpisom P2 do 54.000 € za razvoj startup podjetja«

09. 02. 2022

Datum: 16. februar 2022, od 16.00 do 19.15 ure

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

V kratkem je napovedana objava razpisa P2 SPS - Spodbude za zagon inovativnih podjetij. Mlada inovativna podjetja lahko z uspešno prijavo pridobijo do 54.000 € nepovratnih sredstev, s katerimi financirajo razvoj produkta oz. storitve.

Gre za enega redkih razpisov te vrste v Sloveniji, zato je ponujeno priložnost še toliko pomembneje izkoristiti! Pri tem vam lahko s svojimi bogatimi izkušnjami, znanji in storitvami pomaga Mrežni podjetniški inkubator Koroška (MPIK).

Razpis je primeren za vas, če imate podjetje, ustanovljeno v letu 2021, ali pa ustanovitev načrtujete v kratkem. Ob tem je pomembno, da razvijate inovativne proizvode oz. storitve, s katerimi ciljate na tuje trge. Letno je podprtih 40 podjetij iz celotne Slovenije.

Z udeležbo na dogodku boste spoznali:

  • kako uspešno sodelovati na predselekciji Start:up Slovenija, ki je predizbor za razpis P2 in vam lahko prinese kar 35 od možnih 100 točk (način prijave, vprašanja, točkovnik, predstavitev pred komisijo…),
  • kako se lotiti razpisa P2 SPS (prijava na razpis, kakšni so pogoji, katere so podrobnosti, na katere je potrebno biti pozoren…),
  • ali je vaše podjetje oz. poslovna ideja primerna za razpis,
  • kako vam lahko pri prijavi pomaga MPIK - po delavnici bomo izbranim podjetjem, ki ustrezajo pogojem, ponudili nadaljnjo pomoč preko našega brezplačnega mentorskega in svetovalnega programa.

Dogodek je namenjen:

  • potencialnim podjetnikom, ki v kratkem načrtujejo ustanovitev podjetja,
  • mladim podjetjem, ustanovljenim po 1. 1. 2021, ki razvijajo inovativne proizvode oz. storitve, s katerimi ciljajo na tuje trge.

Izvajalec: Jure Knez, vodja Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška:

  • 17 let dela in izkušenj na področju prijav na razpise in izvajanja projektov,
  • podjetniški svetovalec za področje razvoja poslovnih idej, poslovnega načrtovanja ter pridobivanja finančnih sredstev za podjetja,
  • večletno sodelovanje v komisiji predselekcije Start:up Slovenija,
  • dolgoletne izkušnje s podpornimi aktivnostmi za potencialne podjetnike in podjetja kot vodja Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška (MPIK) ter projektov SIO in Podjetno v svet podjetništva.

Udeležba je brezplačna.

Obvezna je prijava do 14. 2. 2022.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj