Vavčer za digitalni marketing ponovno na voljo

Vavčer za digitalni marketing ponovno na voljo

01. 02. 2022

1 1
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Vir in informacije: Slovenski podjetniški sklad, 28. 1. 2022, https://podjetniskisklad.si/

Slovenski podjetniški sklad 28. januarja 2022 ponovno objavlja Javni poziv Vavčer za digitalni marketing iz sredstev ReactEU. Vavčer bodo lahko koristila mikro, mala in srednje velika podjetja, ki so organizirana kot d.o.o., s.p., zadruge ali socialna podjetja, ki so se preoblikovala po Zakonu o socialnem podjetništvu in opravljajo gospodarske dejavnosti. Za prijavitelje je na voljo 3,3 mio EUR.

Namen vavčerja ostaja enak, podjetja želimo spodbuditi k uvajanju digitalnega marketinga za povečanje konkurenčnosti, dodane vrednosti in prihodkov. V praksi pa to pomeni, da gre za sofinanciranje do 60 % upravičenih stroškov za izdelavo novih spletnih strani, novih mobilnih aplikacij, lastnih spletnih trgovin ali lastnih rezervacijskih platform. Višina nepovratnih sredstev v okviru tega javnega poziva znaša od 500 EUR do 2.500 EUR za posamezno aktivnost oz. do največ 7.500 EUR na prijavitelja.

POZOR! Vavčer za digitalni marketing se odpira v petek, 28. 1. 2022, vloge preko ePortala Sklada pa bo oddajati v ponedeljek, 31. 1. 2022, od 8.30 ure dalje!

Glede na pretekle izkušnje oz. dinamiko povpraševanja po Vavčerju za digitalni marketing Sklad predvideva, da bo interes velik in bodo sredstva hitro porabljena, zato se podjetja, ki imajo namen oddati vlogo, poziva, naj to storijo čim prej.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj