Brezplačna spletna delavnica - »Džungla Plants«

Brezplačna spletna delavnica - »Džungla Plants«

01. 02. 2022

Datum: 7. marec 2022, od 9.00 do 10.30 ure

Kraj: na spletu

Na podjetniških delavnicah Inkubatorja GEA College lahko pridobite koristna znanja in izboljšate svoje podjetniške kompetence.

Vsi dogodki so namenjeni inovativnim potencialnim podjetnikom (inovativni posamezniki, dijaki, študenti, pedagoški delavci, raziskovalci) ter novim in obstoječim podjetjem s potencialom hitre rasti (start-up).

Na tokratnji delavnici se boste pogovarjali z ustanoviteljicama slovenske spletne trgovine s sobnimi rastlinami - Tjašo Jarc in Tilyen Mucik iz podjetja Džungla Plants.

Ideja se jima je porodila med karanteno, do njene uresničitve pa je minilo le nekaj mesecev, saj je spletna trgovina zaživela v začetku junija 2020.

Mladim svetujeta: »Pomembno je delati z ljubeznijo. Ne samo, da zato vsako jutro z veseljem vstaneš, ampak to vidijo in cenijo tudi drugi.«

Sami sta prepričani v poslanstvo svojega dela, saj se zavedata, da delata nekaj dobrega in uživata v polepšanju prostorov.

Pogovarjali se boste o njuni poslovni poti, vzponu in rasti ter načrtih za prihodnost. Odgovarjali pa bosta tudi na vaša vprašanja.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije »SIO Inkubator GEA 2020-22«. Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj