Brezplačna spletna delavnica - »Kako do učinkovitih in kreativnih rešitev vaših izzivov?«

Brezplačna spletna delavnica - »Kako do učinkovitih in kreativnih rešitev vaših izzivov?«

01. 02. 2022

Datum: 10. februar 2022, od 13.00 do 16.00 ure

Kraj: na spletu

Na podjetniških delavnicah Inkubatorja GEA College lahko pridobite koristna znanja in izboljšate svoje podjetniške kompetence.

Vsi dogodki so namenjeni inovativnim potencialnim podjetnikom (inovativni posamezniki, dijaki, študenti, pedagoški delavci, raziskovalci) ter novim in obstoječim podjetjem s potencialom hitre rasti (start-up).

“Večkrat nam spodleti zato, ker rešujemo napačen problem, kot pa zato ker imamo napačno rešitev.” - Russell L. Ackoff

Na naših poslovnih poteh se vsakodnevno soočamo z izzivi - tako lastnimi kot tudi z izzivi na trgu, katere rešujejo naši produkti in storitve. Zelo pogosto pa naše rešitve le blažijo simptome problemov, brez da bi naslovile pravi vzrok, s čimer lahko dolgoročno situacijo še poslabšamo. Zato je za večji uspeh, več zadovoljstva in boljši vpliv na družbo in okolje ključno poglobiti razumevanje izzivov in jih reševati celostno.

Na delavnici boste pridobili:

  • Zelo uporabno metodologijo za celostno reševanje izzivov
  • Orodjaza spodbujanje ustvarjalnih idej
  • Praktične izkušnje

Predavatelj: Ram Dušič Hren je fizik in podjetnik, ki v svojem podjetju Bright3r združuje strast do trajnostnega razvoja in ustvarjalnega pristopa k poslu z izkušnjami na področjih razvoja inovativnih poslovnih modelov in vodenja delavnic. V preteklosti je deloval v raziskovalnem delu, zagonskih podjetjih in v eni največjih globalnih tehnoloških korporacij. V svojih programih na zelo interaktiven način združuje svoje lastne pristope z uveljavljenimi disciplinami kot so Design Thinking, Systems Thinking in Creative Problem Solving.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije »SIO Inkubator GEA 2020-22«. Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj